7. dubna 2014 • 20:20

Parádní gesto fair play. Zlínský brankář přiznal, že nebyl faulován

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
Dostál: Moc se mi líbí Kovář. Staňkovi pomohla Slavia, kdo ale jako trojka?
VŠECHNA VIDEA ZDE

EXKLUZIVNÍ VIDEO | Minulý týden se skvělým gestem fair play blýskl Lukáš Pech ze Sparty. Stejně úctyhodnou věc nyní udělal i zlínský brankář Libor Kašík. Na začátku druhé třetiny čtvrtého semifinále hokejové play off extraligy proti Třinci totiž v brankovišti upadl a rozhodčí chtěl vylučovat. Kašík však rovnou přiznal, že nespadl po faulu.



MATCH OVERVIEW LEGACY
7. 4. • 17:10
PSG Zlín
PSG Zlín
4:3
ONLINE
7. dubna
17:10
HC Oceláři Třinec
HC Oceláři Třinec
Góly

Domácí: 14:39. Čech, 37:53. Köhler, 42:36. Marušák, 52:50. Veselý

Hosté: 0:32. Růžička, 39:40. Nosek, 52:31. Bonk

Sestavy

Domácí: Kašík (Štůrala) – Urbanec, Kotvan, Horák, Marušák, Řezníček, Matějíček – Veselý, Čajánek, Honejsek – Köhler, Leška, Balaštík – Kubiš, Melenovský, Ondráček – Čech, Holík, Okál – P. Sedláček.

Hosté: Hrubec (M.Svoboda) – Galvas, Nosek, Linhart, Zíb, Trončinský, Roth, Foltýn, Matyáš – Adamský, Polanský, M.Růžička – Polák, Bonk, Orsava – Rufer Rákos, Květoň – Hrňa, Peterek, Matuš.

Rozhodčí

Jeřábek, Hradil – Bláha, Kostka

Stadion

ZS Luďka Čajky

Návštěva

5115 diváků

Dříve nepříliš často vídaná věc začíná být pro některé hokejisty samozřejmostí. Nafilmované pády nyní nahradila gesta fair play a hokejoví fanoušci před těmito hráči smekají. Navíc, pokud se podobná věc udělá v semifinále play off, kdy jde o všechno. A Zlínu o všechno opravdu šlo.

Gesto fair play i v semifinále. Zlínský brankář Libor Kašík přiznal, že nebyl faulovaný
Video se připravuje ...

Na začátku druhé třetiny byl stav nerozhodný 1:1. Za zlínskou brankou spolu bojoval třinecký Jiří Polanský s Petrem Čajánkem. Při jejich souboji však strhli k zemi brankáře Kašíka a rozhodčí v tom viděl faul. Chtěl vylučovat, ale nakonec musel svůj verdikt změnit. Kašík za ním totiž přijel a přiznal se, že ho srazil k zemi spoluhráč Čajánek, nikoliv Polanský.

Stejným gestem se blýskl i ve druhém semifinálovém zápase Lukáš Pech ze Sparty. Ve vlastním oslabení nechal zrušit trest Tomáši Žižkovi. Rozhodčímu totiž řekl, že ho nefauloval, ale upadl sám.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud