Jiří Punčochář
29. října 2014 • 15:35

Co se to dělo? Nájezd zpackal i Koreis, před brankářem zlomil hůl

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na hokejovém slunci musely být v úterý pořádně velké skvrny. Akce Johana Ryna ze švédského Leksandu, který nezvládl zavézt puk do prázdné branky ani na dva pokusy, obletěla svět, smůla si sedla taky v extralize na brněnského útočníka Jakuba Koreise. Ten při samostatném nájezdu zlomil hůl a místo pukem „vystřelil“ na zlínskou branku čepelí.



Koreis se musel sám leknout, co se mu s hokejkou stalo. V oslabení zastavil střelu zlínského beka Jiřího Marušáka, na vlastní modré ho několika bleskovými tempy hravě obešel a nikým neatakován postupoval na branku, mezi kruhy si nachystal puk a chystal se zakončit, když vtom mu čepel uletěla a v ruce mu zůstalo jen táhlo.

Smůla jako Brno! Koreis jel sám na brankáře a zlomil hokejku
Video se připravuje ...

Zlínský brankář Libor Kašík reagoval, čepel odrazil, šourající se puk zastavil betonem. Koreis už dorážet nemohl, naopak musel torzo podle pravidel rychle upustit na led, aby mu ještě ke všemu nehrozily dvě minuty.

Kometu mohlo případné zvýšení na 3:1, navíc v oslabení, velmi výrazně přiblížit výhře. Diváci v Rondu jen zklamaně vydechli. Na druhý den už se Koreis mohl ke zkažené šanci vrátit s nadhledem, Kometa zápas vyhrála 4:3 a on si na Twitteru řekl o nového dodavatele hokejek.

„Zblokoval jsem v oslabení střelu jejich obránce hokejkou a tím se asi nalomila. Sprint ještě zvládla, ale střelu už ne,“ dodal pak útočník, hrající po návratu z rakouského Klagenfurtu ve velmi dobré formě, už o něco vážněji.

VIDEO. Takhle pro změnu dopadl Johan Ryno

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud