27. ledna 2015 • 21:31

Ošklivý kiks! Sparta v Boleslavi střídala gólmany hned dvakrát

Autor: lah
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Kapitán Vrána o pátých mistrovských oslavách v Třinci v řadě: To se nikdy neomrzí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Střídáme! A znovu. Sparťanští hokejoví brankáři se v Mladé Boleslavi (3:6) protočili hned dvakrát. Filip Novotný šel ze hry po první třetině za stavu 1:3 a do práce se vracel v čase 30:53 za stavu 2:6. Jeho kolega Jan Lukáš se totiž provinil mimořádně nepříjemným kiksem.



MATCH OVERVIEW LEGACY
27. 1. • 17:30
BK Mladá Boleslav
BK Mladá Boleslav
6:3
ONLINE
27. ledna
17:30
HC Sparta Praha
HC Sparta Praha
Góly

Domácí: 06:08. Hyka, 13:04. Výborný, 17:21. Hyka, 22:37. Jarůšek, 26:41. Hyka, 30:53. Bárta

Hosté: 05:43. Procházka, 26:13. Mikuš, 59:12. Piskáček

Sestavy

Domácí: M. Růžička – Ovčačík, Hruška, Kočí, Trončinský, Holub, Robar, Trška – Pabiška, Broš, Látal – Bárta, Výborný, Jarůšek – Volf, Kašpařík, Mikulík – Lenc, Musil, Hyka

Hosté: Novotný (21. – 31. Lukáš) – Piskáček, Polášek, Ďaloga, Mikuš, Hrbas, Barinka, Eminger – Kumstát, Hlinka, Klimek – Sabolič, Reway, Rolinek – Forman, Volek, Dvořáček – Procházka, Černoch, Chlapík – Bahenský

Rozhodčí

Hodek, Mikula – Gebauer, Lederer

Stadion

ŠKOENERGO Aréna

Návštěva

4010 diváků

Vedení Pražanů se netají touhou získat pro vyřazovací boje do brankoviště zkušenou posilu. A po úterním představení má důvod do sobotní půlnoci (uzávěrka přestupů) pracovat velmi intenzivně. Duel na ledě nováčka se jeho maskovaným mužům opravdu nepovedl.

První dvacetiminutovku dostal na starost Filip Novotný, plánovaná jednička pro play off. Ačkoliv zpravidla bývá spolehlivý, tentokrát nemohl být se svým výkonem spokojen. O první pauze tak dostal volno, měl si odpočinout.

Hrozný večer, hrozný gól. Brankáři Sparty se v Boleslavi vystřídali dvakrát
Video se připravuje ...

Jenže. Náhradník Jan Lukáš prožil večer hrůzy. Nejprve mohl jen sledovat přesilovkovou kombinaci v čase 22:37 zakončenou Richardem Jarůškem. Pak si ho vychutnal podařeným blafákem hattrick slavící Tomáš Hyka (26:41).

No a finální úder si zasadil mladý brankář sám. Při pokusu o zastavení puku a následnou rozehrávku mu kotouč projel mezi nohama, což byl vítaný dárek pro Michala Bártu. A Novotný se vracel do akce.

„Bohužel bylo vidět, že ten poslední gól byl pro něj hodně nešťastný. Proto přišla ta druhá změna,“ komentoval inkriminovaný moment Zdeněk Moták, asistent trenéra Sparty. Ani jeden z jeho svěřenců po duelu ochotný mluvit nebyl.

SESTŘIH: 42. kolo extraligy, Mladá Boleslav - Sparta 6:3
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud