12. února 2015 • 14:05

Hrozivý náraz. Holub se u hrazení nehýbal, pak sám vstal

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nic si nedělali z bídné návštěvy a na ledě Karlových Varů si hokejisté Mladé Boleslavi dobruslili pro pohodovou výhru 3:0, šestou z posledních sedmi zápasů. Skvrnu na zdařilém výjezdu nechalo jen smolné zranění obránce Jana Holuba.



Zkušený 31letý bek vyztužil kádr Boleslavi na konci ledna, kdy po třech sezonách opustil Slavii. S touhou předvést se v novém působišti to ale přehnal, ve 36. minutě neustál čistý kontakt od Zdeňka Bahenského a rozmázl se o mantinel.

1902 diváků rozesetých po KV Areně úlekem vydechlo, náraz odnesla ponejvíc hlava a záda. Přivolaná nosítka naštěstí nebyla potřeba, Holub po chvíli v doprovodu maséra opustil ledovou plochu po vlastních.

VIDEO: Podívejte se na nebezpečnou srážku Holuba s mantinelem

Let Holuba. Obránce Boleslavi zůstal po srážce bezvládně ležet
Video se připravuje ...

Díky vítězství si Mladá Boleslav udržela na desáté pozici šestibodový náskok před jedenáctým Libercem, Energie naopak pošesté za sebou nebodovala a na desítku pro play off ztrácí už 13 bodů.

V posledních třech domácích duelech navíc karlovarští hokejisté vstřelili jediný gól a z dvanácti zápasů urvali jednu výhru.

"V dnešním zápase nebylo z naší strany skoro nic. Byly tam akorát zbytečné fauly a negativní emoce. Po reprezentační přestávce se nám vstup nepodařil a zápas jsme zcela nezvládli," hořekoval asistent trenéra Karlových Varů Jaromír Kverka starší.

Jeho tým už pomalu může upřít myšlenky na baráž.

SESTŘIH: 45. kolo extraligy, Karlovy Vary - Mladá Boleslav 0:3
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud