Michal Koštuřík
1. března 2015 • 23:47

Kubiš má šestý otřes mozku! Báli jsme se o něj, přiznali spoluhráči

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Poctivě odfárali poslední zápas v základní části se Slavií (3:2) a byli na sebe hrdí. Poslední místo, na kterém trčeli půlku základní části, nakonec vyměnili zlínští mistři za šesté a jsou nažhaveni na čtvrtfinálové derby s Kometou. „Je neuvěřitelné, co se nám povedlo. Tohle podle mě ještě nikdo nedokázal. Jsem rád, že jsem tady,“ zářil obránce Tomáš Žižka po impozantním výstupu ze dna.



MATCH OVERVIEW LEGACY
1. 3. • 18:20
PSG Zlín
PSG Zlín
3:2
ONLINE
1. března
18:20
HC Slavia Praha
HC Slavia Praha
Góly

Domácí: 18:10. Okál, 41:10. Holík, 51:19. Köhler

Hosté: 45:37. Šulc, 55:10. Poletín

Sestavy

Domácí: Štůrala (Kašík) – Žižka, Řezníček, Marušák "A", Stuchlík, Kotvan, Horák, Valenta – Köhler, Čajánek "C", Vlach, Leška "A", Ondráček, Kubiš, Říčka, Svoboda, Sedláček, Holík, Veselý O., Okál

Hosté: Furch D. (Svoboda) – Beňovič, Knot, Valach, Novák, Šulc, Růžička, Šenkeřík – Doležal, Tomica "A", Bednář "C", Veselý J., Vlasák "A", Furch A., Poletín, Sklenář, Holec, Vas, Pletka, Stránský

Rozhodčí

Fraňo, Wagner – Gebauer, Lederer

Stadion

Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín (7 000)

Slavii zdolali jen o gól, ale přehráli ji poměrně jednoznačně. Zlínští půjdou za obhajobou titulu jako ohaři. Hned první překážka v play off je však těžká a pikantní: největší rival z Brna. „Teď budou fyzicky líp připraveni než loni, kdy jim sebralo hodně sil semifinále se Spartou,“ tvrdil křídelník Zdeněk Okál před reprízou finále.

MOMENT: Pavel Kubiš se srazil s Jakubem Šulcem
Video se připravuje ...

Do série půjde Zlín uvolněně a odhodlaně zároveň. „Jsem v euforii,“ přiznal včera zadák Žižka. Jedna špatná zpráva však přece jen do domácí kabiny dorazila. Po ostrém ataku mladého obránce Jakuba Šulce nedohrál zkušený křídelník Pavel Kubiš a první informace hovořily o otřesu mozku. Už šestém v jeho kariéře! „Nevím, co k tomu říct,“ hlesl bek Žižka. „Pavel na to trpí. Díval jsem se na to na ledě a bál jsem se, že mu zapadl jazyk. Naštěstí to tak nebylo. Uvidíme, jaká bude prognóza ohledně hlavy. Snad to bude jen malé, držíme s ním,“ reagoval jeho spoluhráč v lajně Zdeněk Okál, který měl otřes mozku dvakrát.

Nevypadá to, že by Kubiš start čtvrtfinále stihl. Přesnější informace však teprve dorazí po podrobném lékařském vyšetření. „Chvíli to nevypadalo dobře, pak zase jo,“ líčil asistent Juraj Jurík. „Stane se ojediněle, aby to schytával jeden hráč z týmu. Pavel má prostě smůlu,“ mínil Okál před dvěma dny volna.

SESTŘIH: 52. kolo extraligy, Zlín - Slavia 3:2
Video se připravuje ...

Ty si mistři vychutnají. Předvedli úžasnou stíhačku a opět se zařadili mezi favority na nejvyšší mety. „Tohle je pěkná tečka po tom všem strašném, co se nám stalo,“ shrnul základní část útočník Okál.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud