20. března 2015 • 22:08

Úchvatné sólo beka Kubáta! Neskutečná drzost, žasl Hosták

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slovácko - Sparta 2:4. Letenští jsou o krok blíž k titulu, zářil Kuchta
SESTŘIH: Plzeň - Mladá Boleslav 3:0. Jasná záležitost, hosté se zvedli až v závěru
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na obránce má až příliš ofenzivní choutky. Litvínovský zadák Karel Kubát předvedl na konci první třetiny pátého čtvrtfinále proti Pardubicím sólo přes celé hřiště, ale vyrovnat nedokázal. Ani tak ale nemusel smutnit, Verva vyhrála 2:1 v prodloužení a postoupila do semifinále.



Kubát je s hokejkou výjimečně zručný, což poznali i pardubičtí hráči. V závěru první části si vzal puk za vlastní brankou, prosmýkl se mezi čtyřmi soupeři a zjevil se před brankářem Kristanem. K dokonalosti už chybělo jen přesnější zakončení. „Nádherný průnik a neskutečná drzost, že se z pozice levého obránce pustil na takový výlet,“ zhodnotil expert České televize Martin Hosták.

MOMENT: Karel Kubát a jeho akce přes celé hřiště
Video se připravuje ...

„Nabral rychlost ve středním pásmu a pustil se mezi čtyři pardubické hráče. Jenom to zakončení nevyšlo, dostal se k puku na dlouhou hokejku a než si ho stáhnul na forhend, Kristan už byl připravený,“ popsal Hosták průnik litvínovského beka.

Verva nakonec vyrovnala na začátku třetí třetiny z hokejky Petružálka a obrat dokonala v prodloužení díky Hüblovi. Litvínov tak v semifinále buď vyzve Spartu, nebo úspěšného ze série Brno – Zlín.

SESTŘIH: 5. čtvrtfinále play off, Litvínov - Pardubice 2:1 po PP
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud