9. dubna 2015 • 12:32

Finálové lístky jdou na dračku, haly by se daly zaplnit dvakrát

Autor:
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Poptávka po lístkách na finále ČP play off Tipsport extraligy je v Třinci i Litvínově obrovská. Podle předběžného zájmu by oba kluby „uživily“ i dvojnásobně větší arény. Finále začíná v sobotu v Třinci, první zápas se hraje od 15 hodin.



Ceny vstupenek šly v Třinci i v Litvínově před finále nahoru, nicméně oba kluby nastavily poměrně rozumnou politiku. V Třinci stojí nejdražší finálový lístek 450 korun, v Litvínově 350. Pro srovnání, před rokem se na finále ve Zlíně proti Kometě Brno vstupenky prodávaly i za 800 korun. A stejně se po nich zaprášilo.

„Nechtěli jsme ceny lístků přepálit,“ říká tiskový mluvčí třineckého klubu Tomáš Želazko. „Víme, že lidé v našem regionu nemají na rozhazování, snažili jsme se jim i cenami na finále vyjít vstříc.“

Zájem o vstupenky je v Třinci obrovský. Na finále by klub uvítal i větší kapacitu haly, než je 5200 míst. I v nové Werk Areně se tak opakuje situace z roku 2011, kdy hráli Oceláři finále proti Vítkovicím. Také tehdy by starou Werk Arenu vyprodali i dvakrát.

Ceny vstupenek:

Třinec

Stání: 350
Sezení: 400, 450
Finálová série: 1000
Projekce v hale: -

Litvínov

Stání: 220
Sezení: 350
Finálová série: -
Projekce v hale: zdarma

„Fanoušci, kteří měli permanentky jenom na základní část, dostali přednostní právo nebo šanci si koupit lístky na svá místa i v play off,“ říká Želazko. „Jejich místa byla blokovaná. Pokud o lístky zájem mít nebudou, půjdou do prodeje.“

Pro fanoušky Litvínova bude ve Werk Areně vyhrazen jeden z rohů. Orientačně pro 200 lidí. Kdo se do Třince nedostane, může poprvé v historii fandit i u velkoplošné obrazovky na jižní tribuně stadionu Ivana Hlinky. Zdarma. Klub pro své fanoušky připravil přenosy obou zahajovacích duelů.
O cenách vstupenek na domácí zápasy měli v Litvínově jasno už před sezonou.

„Pevně jsme stanovili ceny lístků na základní část, na předkolo, čtvrtfi nále, semifinále i finále,“ říká referent litvínovského klubu Vladimír Novotný. „Věřili jsme, že finále hrát budeme,“ dodal s úsměvem.

Na pokladnách se budou v Litvínově vstupenky prodávat den před prvním zápasem (v úterý 14. dubna od 8.30 hodin). Limit na osobu je 6 lístků. V síti Ticketportal se bude omezený počet lístků na stání prodávat ode dneška do neděle.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud