5. října 2015 • 04:58

ZORRO mstitel. Vašíček po ledě naháněl soupeře, ten se bitky bál

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tvrďák Jiří Vašíček hokejové normy zná. Vlastní brankář? Nedoknutelný artikl. Proto také zkušený obránce Mountfieldu v zápase s Plzní (2:6) běsnil, Michal Poletín nešetrně srazil k ledu "jeho" gólmana Adama Svobodu. Vašíček se jal Poletína po ledě nahánět ve snaze zpunktovat odvetnou bitku. Nepochodil a k pěsní šarvátce pět minut před koncem první periody nedošlo.



První třetina byla zároveň tou poslední, která mohla Vašíčka a spol. těšit. Ve zbytku utkání Plzeň dominovala, závěrečné dějství ovládla 5:1 a výhrou 6:2 potvrdila první místo v tabulce. Mountfield je po osmi odehraných kolech čtvrtý.

VIDEO: Podívejte se na hon na Poletína v podání Jiřího Vašíčka

MOMENT: Jiří Vašíček bránil svého brankáře před Michalem Poletínem
Video se připravuje ...

"Bylo dobře vidět, s jak rozdílným přístupem šly týmy do zápasu. Zatímco Plzeň sem přijela vyhrát, my jsme si šli zahrát hokej. Byla ve všem lepší, my jsme nestíhali," štvalo kouče poražených Petera Draisaitla.

"Byla to lekce a je to možná lepší, než prohrát těsně 1:2," zamyslel se Draisaitl. Kolegou na soupeřově střídačce cloumaly opačné emoce. "Jednoznačně rozhodla třetí třetina, kdy nám to tam napadalo. Jsme rádi, že jsme zlomili bilanci s Hradcem, v minulé sezoně jsme s ním nezískali ani bod. Jsou to zlaté body," radoval se plzeňský asistent Ladislav Čihák.

SESTŘIH: 8. kolo extraligy, Mountfield HK - HC Škoda Plzeň 2:6
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud