8. října 2015 • 11:07

Co bude s Havlátem? Kometa Brno má o útočníka stále zájem

Autor: mir
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na finálním seznamu Panthers se jméno Martina Havláta neobjeví. Podle deníku Sun Sentinel klub z Floridy rozjede sezonu s jediným Čechem – Jaromírem Jágrem. Není vyloučené, že 34letý útočník v příštích dnech oznámí konec kariéry. Zároveň však trvá zájem Komety Brno o dvojnásobného mistra světa z roku 2000.



V Boca Raton si nedávno pořídil rozlehlé sídlo v ceně tří milionů dolarů. Rozhodně ne proto, aby ho Martin Havlát prodal v případě, že na zkoušce u Panthers nezíská kontrakt. Zraněními dlouhodobě sužovaný útočník na Floridě míní s rodinou trvale žít.

Stále však existuje jistá naděje, že hokej zcela nepoloží. O nábor se pokouší Kometa, jejího kouče Aloise Hadamczika vážou k Havlátovi nadstandardní vztahy. „Zájem o něj máme, záleží na Martinovi, jestli se chce vrátit. Když jsem s ním mluvil naposledy, tvrdil mi, že by v Evropě hrál jedině za Kometu,“ podotkl včera odpoledne trenér extraligového Brna.

Podle dostupných informací má Havlát zraněný prst na ruce, v rámci testování na Floridě odehrál dvě utkání bez zisku bodu. Do posledního přípravného duelu s Tampou (2:3) už nezasáhl.

Rodák z Mladé Boleslavi odehrál v NHL 788 utkání, v nichž posbíral 593 bodů. Nebýt častých vleklých zranění, dávno by dnes měl na kontě přes tisíc startů. V posledních dvou sezonách v New Jersey a v San Jose nehrál část sezony i z výkonnostních důvodů, trenérům se nevešel do sestavy.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud