11. října 2015 • 15:03

Trápící se Pardubice hlásí novou tvář! Posílí je Redenbach

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trápící se hokejisty Pardubic posílil kanadský útočník Tyler Redenbach. Jednatřicetiletý centr, jenž hraje v Evropě sedm let, by mohl za poslední tým extraligové tabulky nastoupit už v dnešním duelu 10. kola v Litvínově.



"Na Tylera jsme obdrželi vynikající reference ze zámoří, jedná se o šikovného centra, měl by být tvůrcem hry," uvedl na klubovém webu sportovní manažer Dynama Dušan Salfický. "Je to velmi chytrý hráč, velmi dobře čte hru, má nebezpečnou střelu, i když raději nahrává svým spoluhráčům. Je šikovný na puku," dodal bývalý gólman.

Redenbach přišel do Evropy v roce 2008 a šest sezon působil v nejvyšší finské soutěži, kde hrál v Laappenrantě, IFK Helsinky a Pelicans Lahti. Minulý ročník dohrával v Davosu, s nímž získal švýcarský titul.

"Všechno se událo během posledních dní. Přiletěl jsem včera večer, přespal v Pardubicích a jdu na věc! Moc se těším na utkání v Litvínově, chci udělat všechno pro to, abych byl týmu pomohl. V Evropě jsem strávil sedm let a těším se na novou výzvu - v České republice," uvedl Redenbach, jehož v roce 2003 draftovala Arizona. V NHL ale šanci nedostal.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud