12. ledna 2016 • 13:00

TOP 10 rvaček roku 2015: Hromadné bitky i Hollweg se Štichem

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
  • Video se připravuje ...

    Fanoušci hokeje rvačky na ledě zbožňují. I proto se hokejisté občas odhodlají odhodit rukavice a vyměnit si s nějakým soupeřem pár ran. V právě končícím roku hráči předvedli hned několik pěstních soubojů. Která ze rvaček se vám ovšem líbila nejvíc?

  • Miroslav Forman vs Jiří Vašíček, 25. ledna

    Miroslav Forman vs Jiří Vašíček, 25. ledna
    Video se připravuje ...
    Nemají se rádi, pravidelně si to dokazují. Sparťanský hokejista Miroslav Forman a hradecký obránce Jiří Vašíček. I v lednovém utkání sundali rukavice. A byla to jasná záležitost, výhru bral mladý borec v dresu Pražanů. To zápas slavil zkušený zadák, fyzickou bolest přehlušila euforie z výsledku 5:0.

  • Jaroslav Vlach vs Jiří Kučný, 1. března

    Vlach v bitce seřezal Kučného, který jel pomstít spoluhráče
    Video se připravuje ...

    Ta bitka zvedla diváky ze sedaček. V 16. minutě jel obránce Mladé Boleslavi Jiří Kučný pomstít svého parťáka za ostrý zákrok Jaroslava Vlacha. Liberecký útočník se však nedal a spráskaný na ledě skončil naopak Jiří Kučný. Kromě bitky ztratil s Mladou Boleslaví i vyhrocený zápas s Libercem 3:6.

  • Michal Barinka vs Collin Valcourt, 13. března

    Michal Barinka vs Collin Valcourt, 13. března
    Video se připravuje ...

    Chladné hlavy už ovládly emoce. Ve čtvrtfinálové sérii mezi Spartou a Hradcem to vřelo. Ve druhém vzájemném utkání (5:3) byla k vidění i rvačka mezi domácím Michalem Barinkou a Collinem Valcourtem.

  • Hromadná bitka Sparta vs Třinec, 1. dubna

    Hromadná bitka Sparta vs Třinec, 1. dubna
    Video se připravuje ...

    Několik rvaček a 56 trestných minut. Dubnové semifinále hokejové extraligy mezi Spartou a Třincem (4:1) ovládly emoce. Největší mela se strhla za rozhodnutého stavu v závěru utkání, kdy vzniklo několik znepřátelených dvojic.

  • Jaroslav Vlach vs Tomáš Pavelka, 13. září

    Jaroslav Vlach vs Tomáš Pavelka, 13. září
    Video se připravuje ...

    Máchal rukama, aby ještě víc vybudil tribuny. Jenže ty beztak šílely. Liberecký hokejista Jaroslav Vlach zvalchoval litvínovského obránce Tomáše Pavelku a nakopl tím domácí k vítězství 4:1. Oba borci navíc zařídili první bitku současné sezony.

  • Ryan Hollweg vs David Štich, 29. září

    Ryan Hollweg vs David Štich, 29. září
    Video se připravuje ...

    Tohle byla bitka zámořských parametrů. Rychlá domluva před vhazováním, letmé svolení od trenérů a pěsti létaly vzduchem. Bitka vítkovického obra Davida Šticha, mimochodem plzeňského rodáka, proti americkému ranaři Ryanu Hollwegovi ozdobila konec dohrávky 6. kola mezi Vítkovicemi a Plzní (1:4).

  • Hromadná bitka Sparta vs Třinec, 11. října

    Hromadná bitka Sparta vs Třinec, 11. října Hromadná bitka Sparta vs Třinec, 11. říjnaFoto Pavel Mazáč (Sport)

    Mezi Spartou a Třincem to vře pravidelně. Výjimkou nebylo ani utkání z jedenáctého října. Zápas, který skončil 7:5 pro domácí Spartu, zpestřila rvačka dvě minuty před koncem druhé třetiny. U branky Třince se rvalo hned šest hokejistů.

  • Richard Jarůšek vs Adam Jánošík, 30. října

    Richard Jarůšek vs Adam Jánošík, 30. října
    Video se připravuje ...

    Tohle se nedělá! Takový vzkaz dostal chomutovský obránce Adam Jánošík v Mladé Boleslavi. V polovině duelu čistým hitem srazil domácího kapitána Davida Výborného, vzápětí ale musel čelit nájezdu Richarda Jarůška. Oba borci shodili rukavice a vše si vyjasnili pěstmi. Jánošík musel skousnout porážku v bitce i utkání (1:2).

  • Martin Dočekal vs Jaroslav Vlach, 11. prosince

    Martin Dočekal vs Jaroslav Vlach, 11. prosince
    Video se připravuje ...

    Pořádně se přiostřilo ve 30. minutě prosincového zápasu mezi brněnskou Kometou a Libercem. Do sebe se pustilo hned několik hráčů, největší pěstní výměnu ovšem předvedl Martin Dočekal s Jaroslavem Vlachem.

  • Dvě rvačky mezi Zlínem a Kometou, 22. března

    Dvě rvačky mezi Zlínem a Kometou, 22. března
    Video se připravuje ...

    O vítězi nebylo pochyb, přesto to na ledě jiskřilo. Zlín v šestém čtvrtfinále hokejové extraligy na svém ledě vedl už od 22. minuty nad Brnem 5:0, ostrých soubojů a strkanic ale přibývalo. Došlo i ke dvěma rvačkám!

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud