Adam Sušovský
30. ledna 2016 • 04:35

Duda se trápí, v Litvínově sedí na tribuně: Nemá kondici!

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Litvínov o něj dlouho usiloval: Když Radek Duda před Vánoci tým konečně posílil, měl se stát hlavním tahounem Vervy na cestě do play off. Jenže očekávání nenaplnil. Ve dvanácti zápasech nasbíral jen dvě asistence, to je na prvního centra málo. Trenéři se proto rozhodli k razantnímu kroku: Z 36leté hvězdy týmu udělali třináctého útočníka. A v zápase s Libercem ho vůbec nepustili na led.



Takhle si to Radek Duda v Litvínově nejspíš nepředstavoval. Po dvanácti zápasech v Litvínově se vůbec nedostal na led. Důvodem nebylo zranění, ale špatné výkony v posledních zápasech. „Potřebuje potrénovat,“ řekl asistent trenéra Jiří Šlégr.

36letý útočník, který sezonu začal jako kapitán Karlových Varů byl sice v zápase s Libercem na soupisce, ale dres vůbec neoblékl. Utkání, v němž Verva v dramatickém závěru vydřela alespoň bod za prohru 2:3 v nájezdech, sledoval v civilu zpoza mantinelu spolu s bývalými oporami týmu Martinem Ručinským a Jakubem Petružálkem.

„Dohodli jsme se tak s ním, protože není momentálně v kondici, aby mohl hrát styl hokeje, který praktikujeme. Takže teď, hlavně o reprezentační přestávce potrénujeme a pobruslíme a pak uvidíme, co dál,“ řekl Šlégr s tím, že za špatnou kondičku nemůže zranění.

„Především potřebuje potrénovat. Vzal to v pohodě, sám si je toho vědom,“ doplnil Šlégr, který měl namísto Dudy po měsíci a půl konečně k dispozici nejlepšího střelce týmu Viktora Hübla.

Nová posila Litvínova: Je to jen o hlavě, tým půjde nahoru, věří Duda
Video se připravuje ...

SESTŘIH: 41. kolo extraligy, HC VERVA Litvínov - Bílí Tygři Liberec 2:3(pn)
Video se připravuje ...

Duda v TAK URČITĚ: O své pověsti i jak urazil ego boha Hadamczika
Video se připravuje ...

Radek Duda se v Litvínově sžívá s novými spoluhráči
Radek Duda se v Litvínově sžívá s novými spoluhráči

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud