Miroslav Horák
10. února 2016 • 07:00

Posila na střídačku. Do Hradce míří Sýkora, co bude s Kýhosem?

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Seriál trenérských rošád a pohybů v probíhající sezoně hokejové extraligy zdaleka není u konce. Podle informací Sportu dochází k proměně realizačního týmu v Hradci Králové, kde by dnes dopoledne mohla být představena posila: uznávaný expert Václav Sýkora. Ne, konec Vladimíra Kýhose to neznamená...



V tabulce jsou třetí, kam se vyšplhali po úctyhodném sběru šesti bodů proti Liberci a Spartě ze závěru minulého týdne. Na první pohled idyla bez důvodů cokoli měnit a na cokoli sahat. U Mountfieldu však nespí a uvažovaným krokem potvrzují, že do bitev o titul míní promluvit s patřičnou razancí.

„Je pravdou, že o něčem jednáme, ale v tuto chvíli nebudeme detaily zveřejňovat a celé to komentovat. Nezastírám však, že ve středu může být jasno,“ odvětil včera Miroslav Schön, prezident hokejového Mountfieldu, na dotaz Sportu.

Hradecký hokej slaví výročí, hrál v retro dresech
Video se připravuje ...

V tom případě dojde na druhou zásadní změnu realizačního týmu Hradce během probíhající sezony. Koncem listopadu po domácí porážce s Chomutovem skončil Peter Draisiatl, jehož místo zaujal Vladimír Kýhos. Ten stihl odkoučovat 21 utkání, o dvě méně než jeho předchůdce.

Podle zdroje Sportu byl Václav Sýkora v hledišti hradecké arény přítomen nedělnímu utkání se Spartou, kterou Mountfield porazil prvně po roční sérii porážek. Kouč Kýhos by nicméně o své místo přijít neměl.

Jak by měla vypadat lavička Hradce s novou posilou, čtěte ve středečním Sportu!

Elektronickou verzi deníku Sportu čtěte ZDE »

SESTŘIH: 44. kolo extraligy, HC Mountfield HK - HC Sparta Praha 4:2
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud