31. března 2016 • 17:45

Němec: Nabídek byla spousta. O Kometě ho přesvědčil Zábranský

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

První velkou posilu do dalšího ročníku oznámila brněnská Kometa. Z KHL se do extraligy vrací reprezentační obránce Ondřej Němec, který se přesune právě do Brna. "Hlavním důvodem návratu byla rodina. Šest let jsem létal po Rusku a přišel jsem o spoustu chvil s dětmi," vysvětlil v rozhovoru pro klubové stránky.



Ve hře byla spousta klubů, jen v minulém týdnu se mluvilo o Chomutovu, Třinci a Spartě. Proč se rozhodl právě takhle? "Nabídek byla spousta. Výběr byl široký, ale na rovinu musím říct, že po dvouhodinovém sezení s Liborem Zábranským jsem byl na pětadevadesát procent přesvědčený, že půjdu do Komety," vysvětlil pro oficiální stránky klubu.

A jaká bude jeho role v týmu? "Za sebe to cítím tak, že se vracím z ciziny, po šesti letech v KHL, a věřím tomu, že moje role bude velká. Že budu jedním z tahounů týmu a udělám všechno proto, aby byla Kometa úspěšná," slíbil.

V Kometě se kromě příchodu Němce avizovala další velká událost. U kormidla jako hlavní trenér zůstane i v další sezoně majitel klubu Libor Zábranský. Co si o tom reprezentační obránce myslí? "Myslím, že poté, co se stal hlavním trenérem po Aloisi Hadamczikovi, se Kometa zase zvedla. Věřím, že jeho zkušenostmi, hokejovým viděním, a tím, že dýchá pro Kometu, bude on tím správným hlavním trenérem pro Kometu," věří Němec.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud