20. dubna 2016 • 14:46

Ukořisti trofej finalistů extraligy a pobav se na účet soupeře

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Chcete získat zelenou helmu Jana Výtiska, ve které pokořil rekord v Radegast indexu? Nebo spíš fandíte Spartě a hodily by se vám brusle Michala Čajkovského, v nichž odehrál extraligové Winter Classic? Stačí se zapojit do aukce hokejových artefaktůprověřených bojem. Končí už v pátek 22. dubna.



Kromě částí výstroje, které do aukce věnovali lídři statistiky Radegast index z každého klubu, je ve hře také posezónní oslava s hokejisty. Tu si pro „svůj“ tým a fanoušky vyslouží dražitel, který vydraží artefakt za nejvyšší částku.

Zatím to vypadá, že po ní nejvíce touží fanoušci jihomoravských klubů. O prvenství a tedy celkový výtěžek aukce se totiž přetahuje Kometa Brno s PSG Zlín. Pokud chcete ukořistit hokejku Jozefa Kováčika, měli byste momentálně nabídnout více než 7 600 Kč. Hokejka Oldricha Kotvana vás přijde na více než 7 501 Kč. Zatímco trofeje finalistů se krčí ve stínu. Brusle Michala Čajkovského (3 400 Kč) jsou na pátém místě a zelená helma Jana Výtiska (3 000 Kč) o příčku níže.

Vyjádřete podporu svému týmu ZDE

Radegast index aukce

Radegast index dražba přináší možnost získat součást výstroje prověřenou bojem, ale také příležitost pobavit se na účet soupeře. Dražitel, který vydraží artefakt za nejvyšší částku, získá pro svůj klub a jeho fanoušky celkový výtěžek aukce. Ten bude použit na posezónní oslavu s hráči ve vybrané Radegast hospodě. Aukce probíhá na http://radegastindex.isport.blesk.cz/

 

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud