26. listopadu 2016 • 19:00

Ve Spartě končí Michal Čajkovský, pět hráčů prodloužilo smlouvy

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejisty pražské Sparty opouští slovenský obránce Michal Čajkovský, jenž dohraje sezonu v Jekatěrinburgu v KHL. Sedmý tým extraligové tabulky dnes zároveň oznámil, že podepsal smlouvy s útočníky Lukášem Pechem, Petrem Kumstátem a Lukášem Klimkem a obránci Janem Piskáčkem a Vladimírem Emingerem.



"O Michala Čajkovského byl dlouhodobě velký zájem, ale zůstával v našem týmu. Nyní už ovšem využil dohody, kterou jsme s ním měli, a odchází," uvedl na webu Sparty trenér a sportovní manažer v jedné osobě Jiří Kalous. Zájem o služby urostlého obránce byl podle něj natolik velký, že by k jeho odchodu tak jako tak došlo po sezoně.

Kontrakt Čajkovského, jenž v pražském klubu působil od minulého roku, byl přerušen. Pokud by se v příštím ročníku do extraligy vrátil, bylo by to opět do Sparty. Prodloužení smluv s pěti hráči považuje Kalous za dobrou zprávu vzhledem k budování týmu.

"Všichni působí ve Spartě již čtvrtou sezonu a patří mezi opory týmu. Jsme rádi, že se nám podařilo včas prodloužit kontrakty a máme jistotu, že u nás budou i v dalších letech. V průběhu sezony budeme pokračovat v jednáních s dalšími hráči, abychom měli včas kostru týmu pro další rok," uvedl kouč, jenž počítá s tím, že by do konce kalendářního roku mohl nasadit nedávnou posilu z KHL Michala Řepíka.

Sparta - Litvínov: Další gól domácích! Trefil se Čajkovský, 3:0
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud