4. dubna 2017 • 08:55

Brněnský talent Nečas: O těžké volbě, do níž nemůže mluvit, i draftu NHL

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je to tak trochu Sophiina volba, ve které navíc konečné rozhodnutí není na hlavním aktérovi. Talentovaný brněnský hokejista Martin Nečas válí v play off v dresu Komety, na druhé straně ho ale chce mít kouč reprezentační osmnáctky co nejdříve v kádru pro blížící se mistrovství světa. Šampionát na Slovensku pro český tým začíná v pátek 14. května, tedy v den, kdy startuje finálová série extraligy.



„Popravdě sám nevím, jak to bude. Trenéři se nějak dohadují, ale já zatím nic nevím,“ krčí rameny osmnáctiletý brněnský talent Nečas. „Oboje dvoje je obrovská událost, je to těžké říct. Chtěl bych hrát oboje dvoje, ale to asi nejde,“ zamýšlí se v rozhovoru pro iSport TV.

Brněnský talent Nečas: Play off si užívám, chci ho hrát co nejdéle
Video se připravuje ...

Je jasné, že boj o titul mezi muži, ve kterém je navíc dost zásadní postavou, by se mu opouštěl hodně těžko: „Teď určitě převažuje play off, kdyby se dalo hrát co nejdéle tady… Pak uvidíme, kdy pojedu na osmnáctky.“

V prvním dospělém play off Nečas nasbíral v osmi zápasech už čtyři góly a výrazně zvyšuje šance Komety na postup do finále (v semifinálové sérii s Hradcem je po pondělku stav 2:2). „Play off je super, obzvlášť tady v Brně je to paráda, všichni si to užíváme, protože atmosféra je  tady vážně skvělá,“ popisuje osmnáctiletý útočník, před kterým je ještě jeden milník - míří totiž na draft NHL a může myslet hodně vysoko.

„Trošku to v hlavě mám, ale teď o tom moc nepřemýšlím,“ říká zatím Martin Nečas. Jak jeho hokejová pohádka letos dopadne?

Kometa Brno - Hradec Králové: První střela na Kacetla a gól! Zařídil ho Nečas, 5:0
Video se připravuje ...

Mountfield HK - Kometa Brno: Nečas po bleskové akci otevírá skóre, 0:1. Gól bruslí prošel
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud