19. června 2017 • 20:36

K soudu se nepůjde. Třinečtí Oceláři ukončili spor s obráncem Kleslou

Autor:
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Třinečtí Oceláři definitivně ukončili spor s bývalým kapitánem Rostislavem Kleslou. Pětatřicetiletý obránce, který měl v klubu smlouvu do roku 2020, byl před rokem vyřazen z kádru. Klesla s tím nesouhlasil a hrozil civilním soudem. K tomu nedojde. Klub se s Kleslou dohodl na ukončení spolupráce.



„Obě strany definitivně vyřešily veškeré otázky, ve kterých se dříve názorově rozcházely,“ píše se v klubovém prohlášení Ocelářů. „Vzájemná dohoda, na jejímž vzniku se podílely obě strany, definitivně řeší všechny sporné záležitosti a ukončuje také veškeré vztahy mezi třineckým klubem a hráčem. S okamžitou účinností jsou zastaveny také právní kroky všeho druhu.“

Rostislav Klesla přišel do Třince v roce 2014 ze zámoří. Rodák z Nového Jičína se po takřka šestnácti letech v NHL, kde za Columbus a Phoenix odehrál 677 zápasů (164 bodů/ 51+113), vrátil domů.

S Oceláři podepsal šestiletý kontrakt. V sezoně 2014/15 pomohl k zisku stříbrných medailí. Sezona 2015/16 se ovšem klubu výrazně nepovedla a šéfové na to zareagovali tím, že se s Kleslou rozloučili.

Zkušený obránce s nuceným odchodem nesouhlasil a trval na dodržení kontraktu. S klubem nenašli celý rok společnou dohodu, Klesla hrozil soudem. K němu nakonec nedojde. Klub se s Kleslou definitivně dohodl na ukončení smlouvy.

Jakým způsobem a za jakých podmínek? To nechce klub, ani Klesla specifikovat. „Obsah dohody je důvěrný a obě strany se už nebudou na toto téma dál jakkoli vyjadřovat,“ píše se ve společném prohlášení. V každém případě je Klesla definitivně volným hráčem.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud