27. prosince 2017 • 09:20

Sparta řeší brankoviště, z Chomutova přivedla Laca. Co bude s Buchtelem?

Autor: lah
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Brankáři, brankáři, podle vedení hokejové Sparty stálý problém tradičního klubu. V aktuální sezoně se netěší stoprocentní důvěře ani finský brankář Sami Aittokallio, ani David Honzík. A tak v úterý proběhla výměna s Chomutovem, do Prahy přichází do konce ročníku Ján Laco.



Zkoušeli to na více frontách, jenže neuspěli. Pražanům nevyšlo lákání Marka Mazance, Marek Langhamer dal přednost Kometě. A tak na hostování přichází výměnou za obránce Tomáše Dvořáka a útočníka Jiřího Smejkala šestatřicetiletý Ján Laco.

„Už delší dobu jsme se snažili zvýšit konkurenci na brankářském postu a nyní se nám konečně podařilo získat kvalitního a zkušeného brankáře,“ řekl pro klubový web sportovní manažer Michal Broš s tím, že po konci sezony se mu oba mladí hráči vrátí.

Vyjádřil se i k dalšímu posilování. „Příchodem Jána Laca naše práce na posilování týmu nekončí. Pracujeme na tom od začátku sezony a postupem času a vzhledem k situaci v tabulce se práce ještě zintenzivňuje, nicméně není tak snadné přivést odpovídající posily,“ hlásil.

Nejintenzivněji se zajímá o útočníka Jana Buchteleho , který je však aktuálně vázán ve Slovanu Bratislava a slovenský klub nechce začít s výprodejem dříve než před reprezentační pauzou na konci ledna.

Liberec - Chomutov: Fantastický Laco! Tváří v tvář vychytal lapačkou Jaška
Video se připravuje ...

První trénink Jána Laca v pražské Spartě
První trénink Jána Laca v pražské Spartě

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud