11. ledna 2018 • 12:26

Devátá pokuta pro Plzeň za chování fanoušků. Klub zaplatil už 142 tisíc

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejová Plzeň dostala od disciplinární komise extraligy další dvě pokuty za chování fanoušků. Západočeši tentokrát zaplatí v součtu 50 000 korun za vulgární skandování na adresu soupeře a rozhodčích plus vhození plastové láhve na led v zápasech proti Liberci a Vítkovicích. Plzeň v sezoně za chování fanoušků zaplatila celkově již 142 000 korun.



Vedle Plzně dnes komise potrestala i Zlín, Hradec Králové a Jihlavu. Zlín zaplatí celkem 10 000 korun za vhození plastových lahví a vulgarity diváků v utkání proti Spartě, Hradec Králové 5000 korun za odpálení pyrotechniky v sektoru fanoušků Východočechů při zápase v Jihlavě a Dukla zaplatí stejnou sumu za slovní napadení rozhodčího ze strany obsluhy rolby ve stejném utkání.

Výše pokuty je závislá na počtu provinění, četnosti, rozsahu a stupně vulgarit. Například Plzeň dostala nejprve napomenutí, naposledy zaplatila 20 000 korun za vulgarity v souboji s Libercem a 30 000 za utkání proti Vítkovicím, po kterém má navíc podmíněně se zkušební dobou do 5. února uzavřen sektor 112.

Plzeň - Vítkovice: Pulpán u mantinelu inkasoval ránu bruslí a zůstal ležet na ledě
Video se připravuje ...

Plzeňský útočník Jan Schleiss a obránce Marek Hrbas z Vítkovic
Plzeňský útočník Jan Schleiss a obránce Marek Hrbas z Vítkovic

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud