26. února 2021 • 20:30

SESTŘIHY: Lídr narazil! Hradec si vyšlápl na Třinec. Kometa - Liberec 4:1

Autor: iSport.cz, kal, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ocelová pěst hokejové Tipsport extraligy narazila! Vedoucí Třinec ve 48. kole nestačil na Hradec Králové, který Oceláře doma porazil rozdílem 3:2 a zabránil jim tak zvýšit náskok na prvním místě v tabulce. Brněnská Kometa na svém hřišti skolila 4:1 Liberec a vyhrála počtvrté za sebou. Plzeň zvítězila 3:1 nad Vítkovicemi, které prohrály po čtyřech výhrách v řadě. Poslední České Budějovice doma padly 1:2 s Olomoucí. Mladá Boleslav přestřílela 5:2 Pardubice a udržela se na třetím místě. Karlovy Vary zvládly přestřelku se Zlínem (5:4 v prodloužení). 



Vítkovice přišly o sérii už v první třetině

Domácím, v jejichž sestavě opět chyběl zraněný kapitán Gulaš, vyšel vstup do utkání. Již ve 3. minutě tečoval střelu Jiříčka z mezikruží Kracík výstrojí mimo dosah gólmana Dolejše. Hosté směrem dopředu pořádně zahrozili až v 8. minutě, kdy v oslabení protáhl Pavláta ranou švihem Dej. Plzeňský gólman si poté poradil i s výjezdem Malleta zpoza branky.

Vítkovičtí sázeli na brejky a po jednom z nich v 16. minutě Mikyska trefil levou tyč. Vzápětí udeřilo na druhé straně, když při přečíslení dvou na jednoho po ideální přihrávce Michnáče zvýšil Rob ranou bez přípravy na 2:0. V rušném závěru první třetiny ještě po nabídce Eberleho od levého mantinelu nekrytý Straka zblízka minul a z protiútoku nahození Hrušky tečoval do pravé tyče Černý. Z následné dorážky Krenželok nepřekonal ležícího Pavláta.

Během prostřední části se herní tempo uklidnilo, oběma týmům nevycházely přesilové hry. Až po polovině utkání v gólové pozici neprostřelil vyjetého Pavláta obránce Pyrochta a snížení hostům nepřinesl ani průnik Lakatoše. Střeleckou aktivitu přetavil v kontaktní gól do šatny Flick, když ve 39. minutě šťastnou trefou potrestal vyloučení Budíka.

Nedisciplinovanost Indiánů pokračovala také na začátku závěrečné dvacetiminutovky. Hosté ve snaze o vyrovnání ale promarnili i další početní výhodu. Podobně se v přesilovce vedlo i domácím, přesto pohodlně drželi hubený náskok. Navíc v 53. minutě po nahození Musila od levého hrazení zvýšil Lang na 3:1. Hosté již na zvrat neměli síly, nepomohla jim ani dlouhá hra bez brankáře zesílená vyloučením Budíka.

Ohlasy trenérů

Jiří Hanzlík (Plzeň): „Do utkání jsme vstoupili velice dobře. První třetina byla v pořádku. Potřebovali bychom ale asi o 360 stupňů otočit stadion. Už opakovaně jsme se ve druhé třetině dostali do problémů. Špatně jsme pracovali s pukem a pokračovalo to i ve třetí třetině. Asi jsme nebyli lepším týmem. Velmi mě mrzí zranění Petera Čerešňáka v první třetině. Asi bych za něj vyměnil dnešní tři body. Pro nás je to klíčový bek a jeho ztráta je pro nás bolestná. Bez něj je naše hra směrem dozadu neurovnaná a bylo znát, že chybí. Uvidíme, na jak dlouho. Někteří kluci už trénují na ledě a měli by se do konce základní části vrátit do hry.“

Radek Philipp (Vítkovice): „První třetina nebyla z naší strany vůbec dobrá. Něco jsme si k tomu v kabině řekli a zbylé dvě třetiny se náš výkon zlepšil. Bohužel jsme si za tu první třetinu asi nezasloužili vyhrát. Ale za bojovnost a odhodlání s tím něco udělat kluky chválím.“

SESTŘIH: Plzeň - Vítkovice 3:1. Série hostů končí, Hruškovi spadl mobil na led
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 02:25. Kracík, 17:00. Rob, 52:49. M. Lang

Hosté: 38:40. Flick

Sestavy

Domácí: Frodl (Pavlát) – Kvasnička, Čerešňák (A), Budík, Stříteský, L. Kaňák, Jiříček, Houdek – Pour, P. Musil, M. Lang – Straka (C), Kodýtek, Eberle – Kantner, Kracík (A), Dočekal – Michnáč, Přikryl, Rob.

Hosté: Dolejš (Dolíška) – Galvinš, Gewiese, Pyrochta, L. Kovář, Koch, R. Černý, L. Doudera – L. Krenželok (C), Hruška (A), Lakatoš – Svačina, J. Mikyska, Irgl (A) – Mallet, Flick, Dej – Fridrich, Stach, Schleiss.

Rozhodčí

Hodek, Micka – Brejcha, Votrubec

Stadion

LOGSPEED CZ Aréna

Růžička dal lídrovi stopku

Třinci nabídl už po 42 sekundách přesilovou hru faulem Jergl a sedm vteřin před vypršením trestu ji využil střelou z pravého kruhu Hrňa. Odpovědět se snažili Lev a Perret, povedlo se to Mountfieldu v polovině úvodní části při Kundrátkově vyloučení. Kelly Klíma zpoza branky zadovkou uvolnil dvojče Kevina, který z pravé strany z úhlu překonal Štěpánka.

Ve 12. minutě našel před brankou Rodewald Marcinka, který ale ztroskotal na Mazancovi. Třineckého gólmana prověřil Perret. Potom se ocitl sám mezi kruhy třinecký Musil, ale nezamířil přesně. Krátce před první pauzou se při trestu Veselého trefil Vrána z dorážky bekhendem levou tyč.

Po 118 sekundách druhé části Ocelářům z úniku po přihrávce Mariana Adámka vrátil vedení Stránský a 32. gólem v sezoně si upevnil vedení v tabulce střelců. Hradec Králové odpověděl ve 26. minutě v další početní výhodě, kdy se obránce Graňák trefil přes Lvovu clonu před Štěpánkem.

Třetí přesilovku při Marcinkově pobytu na trestné lavici už domácí nevyužili a sami se ubránili při vyloučení Vladimíra Růžičky. Po polovině utkání se v přečíslení dvou na jednoho nepodařilo Růžičkovi zkrotit Perretovu přihrávku. Mountfield se ubránili při velkém tlaku Vránovy formace a před pauzou měl další šanci hostů Ondřej Kovařčík.

Do závěrečné části vstoupili domácí aktivně a vynutili si faul Kurovského. Dvě vteřiny po jeho návratu na led po průniku Jergla a dorážce Koukala se puk odrazil mezi kruhy k Vladimíru Růžičkovi, který poprvé v utkání dostal do náskoku Východočechy. Nic na tom nezměnila ani trenérská výzva Ocelářů.

Vzápětí mohl odpovědět po rychlém průniku Martin Růžička, ale Mazance nepřekonal. Při Šaldově trestu domácí také odolali a v 52. minutě se dostal v brejku opět před hradeckého gólmana Martin Růžička, ale v bekhendovým zakončením neuspěl. Domácí se ubránili i při Lvově trestu a uhájili těsný náskok až do konce.

Ohlasy trenérů

David Kočí (Mountfield HK): „Byl to zápas jako v play off a hráči hráli na sto procent. Je na nich vidět, že chtějí urvat první čtyřku a naladit se na vítěznou vlnu před koncem sezony. Zápas jsme zvládli perfektně a jsme vděční za to, že jsme proti tak silnému mančaftu, jako je Třinec, urvali tři body.“

Marek Zadina (Třinec): „Neodehráli jsme zase až tak špatné utkání. Nějaký bod jsme si tady určitě zasloužili, ale sráželi jsme se do kolen vlastní nedisciplinovaností a hlavně jsme špatně řešili nějaké situace v obranném pásmu. Dělali jsme si to zbytečně moc složité místo toho, abychom si to zjednodušili. Z toho plynuly nějaké fauly a soupeř nám dal díky přesilovkám tři góly, to rozhodlo zápas.“

SESTŘIH: Mountfield HK - Třinec 3:2. Série výher Ocelářů skončila, rozhodl Růžička
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 09:54. Kevin Klíma, 25:19. Graňák, 43:07. V. Růžička

Hosté: 02:35. Hrňa, 21:58. M. Stránský

Sestavy

Domácí: Mazanec (Š. Lukeš) – Nedomlel (A), Graňák, Šalda, F. Pavlík (A), Čáp, Gaspar, Kukla – Perret, Kevin Klíma, Jergl – J. Sklenář, V. Růžička, M. Zachar – Lev, J. Veselý, Kelly Klíma – R. Pilař, Koukal (C), Poppel.

Hosté: Štěpánek (Kacetl) – Gernát, M. Doudera, Freibergs, Kundrátek, D. Musil, M. Adámek – M. Stránský, P. Vrána (C), Martin Růžička (A) – Kurovský, Marcinko (A), Rodewald – Kofroň, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Hrehorčák, Miloš Roman, Hrňa – Chmielewski.

Rozhodčí

Hradil, Mrkva – Lederer, Rožánek

Stadion

ČPP Aréna, Hradec Králové

Dujsík zajistil Hanákům play off

Aktivněji začali hosté, především formace vedená Nahodilem nepříjemně „zatápěla“ před budějovickým brankovištěm. Velkou šanci měl Strapáč, který pronikl do pásma Motoru z pravé strany, ale gólman Strmeň byl na místě.

Ke střelbě na protější straně zavelel kapitán Vydarený, další pokusy zaznamenali Jihočeši ve své první přesilovce. Ve 12. minutě nabruslil před olomouckou branku Přikryl, jenom však prodloužil čekání na svoji první trefu v sezoně. Také hostující Olesz se marně pokoušel otevřít skóre.

Ve druhé třetině se domácí velmi účinně bránili ve třech po sobě jdoucích oslabeních a hned poté se vrhli do útoku. Střely Holce a Karabáčka se ještě neujaly, ale ve 32. minutě otevřeli Jihočeši skóre v početní výhodě. Střelu Slováčka od modré čáry zblízka úspěšně tečoval Karabáček.

Vyrovnat mohl Káňa, Slováček však jeho samostatnou akci stihl přerušit ještě před zákrokem Strmeně. Hosté přesto brzy vyrovnali. Na střelu Ondruška od modré čáry nejlépe zareagoval Kolouch a zblízka poslal kotouč za záda brankáře Motoru.

Do třetí části vstoupili hodně svižně Jihočeši a zaměstnávali olomouckého brankáře Lukáše, který však odolal střeleckým pokusům i nájezdu Martina Nováka. Následně domácí nevyužili přesilovku, naopak v závěru oslabení nebezpečně zahrozil Kolouch.

Ve 49. minutě zbytečně fauloval Beránek a hosté početní výhodu využili ke vstřelení rozhodující branky. Druhý gól v sezoně si připsal obránce Dujsík. V závěru domácí při vyloučení Švrčka odvolali brankáře, vytvořili si tlak, vyrovnat se jim ale nepodařilo. Blízko k druhému gólu měl Voženílek.

Díky výhře nad Motorem si Olomouc zajistila účast v předkole play off čtyři kola před koncem základní části.

Ohlasy trenérů

Václav Prospal (České Budějovice): „Opakuje se to každý zápas. Vytvoříme si spoustu šancí kolem brány, ale nedáme góly. Asi si vypůjčíme bránu od fotbalistů Dynama. Speciální formace hrály 1:1 a to je málo. Nakonec jsme inkasovali z přesilovky po zcela zbytečném vyloučení daleko od branky.“

Jan Tomajko (Olomouc): „Po dvou domácích porážkách jsme rádi, že jsme otočili sérii na vítěznou stranu. Nevytvořili jsme si mnoho šancí, ale je velmi pozitivní, že jsme po dlouhé době dokázali využít přesilovku a díky tomu jsme vyhráli zápas.“

SESTŘIH: České Budějovice - Olomouc 1:2. Hosté si definitivně zajistili předkolo
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 31:35. Karabáček

Hosté: 36:40. Kolouch, 49:34. Dujsík

Sestavy

Domácí: Strmeň – Vydarený (C), Plášil, Štencel, Slováček, Lytvynov, Kubíček – M. Novák (A), Toman, Z. Doležal – Jonák, D. Voženílek, Holec – Beránek, R. Přikryl, Gilbert – Karabáček, P. Novák, Alderson.

Hosté: Lukáš (Konrád) – Ondrušek (A), A. Rutar, Švrček, Valenta, Vyrůbalík (C), Dujsík – Klimek, Nahodil, V. Tomeček – Strapáč, Kolouch, Olesz – Bambula, Handl, Kunc – Ostřížek, J. Knotek (A), J. Káňa – Burian.

Rozhodčí

Lacina, Horák – Karlín, Jindra

Stadion

Budvar aréna

Bruslaři zůstávají třetí, rozhodla divoká druhá třetina

V první třetině počítaly gólové šance v podstatě jenom Pardubice. Po minutě hry se do dobré pozice dostal Blümel, který nadvakrát prověřil Růžičkovu pozornost. V polovině třetiny se pískalo po Šidlíkově faulu trestné střílení, ale Camara s ním nenaložil precizně a jeho střelu z kruhu Růžička v klidu pokryl. Mladoboleslavský gólman si poté špatnou rozehrávkou sám „zavařil“, ale několikanásobnou příležitost hostů pak dokázal uhasit.

Góly začaly padat až ve druhé třetině. A bylo jich hned pět. Nejprve nachytal Barulina střelou nad rameno ex-pardubický útočník Claireaux. Na druhé straně srovnal parádně střelou z první Camara, a spravil si tak chuť po neproměněném nájezdu. Boleslavi vrátil vedení přesnou střelou od modré kapitán Ševc a o chvíli později jej navýšil ještě lotyšský forvard Bičevskis.

Boleslav byla na koni a další gól visel na vlásku, když Claireaux trefil tyč. Další šanci neproměnil Jääskeläinen. A Bruslaře to nakonec mohlo mrzet, neboť dvě vteřiny před koncem proklouzl brankáři Růžičkovi za záda nastřelený puk od Kousala. Do kabin se tak šlo za stavu 3:2 pro domácí.

V poslední části hry se snažili hosté s výsledkem něco udělat, ale jejich plány na závěrečný tlak jim zhatil nejlepší boleslavský střelec Šťastný, jenž si v 54. minutě najel mezi kruhy a přesnou střelou švihem do horního růžku branky vrátil domácím dvougólové vedení. Hosté to v závěru ještě zkusili v přesilovce v šesti bez brankáře, ale ještě inkasovali do prázdné branky z hole Ciencialy.

Ohlasy trenérů

Pavel Patera (Mladá Boleslav): „Do zápasu jsme vstoupili dobře, prvních deset minut jsme se drželi v pásmu. Pak nás trochu přibrzdila úprava plexiskla a druhých deset minut jsme tahali za kratší konec. Ve druhé a třetí třetině už jsme byli lepší a zaslouženě jsme vyhráli.“

David Havíř (Pardubice): „Měli jsme slabší vstup do utkání, pak jsme ale hru vyrovnali, měli jsme dobrá střídání a několik šancí na gól. Ve druhé třetině nás trošku dostalo dolů vyloučení a soupeř nás zatlačil. Prvních deset minut třetí třetiny bylo dobrých, pak ale rozhodl gól na 4:2.“

SESTŘIH: Mladá Boleslav - Pardubice 5:2. Chyby Barulina stály Východočechy body
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 25:01. Claireaux, 30:29. Ševc, 37:56. Bičevskis, 53:34. Šťastný, 58:30. Cienciala

Hosté: 27:12. Camara, 39:58. R. Kousal

Sestavy

Domácí: J. Růžička (Schwarz) – Bernad, Ševc (C), Dlapa, Pláněk (A), Moravec, Šidlík, Fillman – Kotala, A. Zbořil (A), Šťastný – Cienciala, Claireaux, Jääskeläinen – Flynn, Najman, P. Kousal – G. Szturc, Bičevskis, J. Stránský.

Hosté: Barulin (Klouček) – Mikuš, Hrádek, Ďaloga, Nakládal (C), J. Kolář (A), Bučko, Vála – A. Kosticyn, R. Kousal (A), Camara – Paulovič, O. Roman, Blümel – L. Horký, Pochobradský, Štetka – Zeman, Rohlík, Costa.

Rozhodčí

Hejduk, Šindel – Pešek, Malý

Stadion

ŠKOENERGO Aréna, Mladá Boleslav

Divoká přestřelka! Dva body zařídil až Černoch

Zápas přitom nezačal pro domácí vůbec dobře. Ve 23. vteřině zůstal ležet na ledě s krvavým zraněním v obličeji Šenkeřík a o chvíli později v čase 1:02 střelou z mezikruží otevřel skóre Honejsek. Po pasáži plné nepřesností z obou stran se po ideální přihrávce Kubiše dostal do samostatného nájezdu Fořt a střelou mezi betony Novotného navýšil vedení hostí.

Západočeši zvýšili aktivitu a v 17. minutě se jim podařilo snížit. Po ideální přihrávce Kohouta se o to zasloužil pohotově tečující Černoch. Vyrovnat se domácím podařilo ve 23. minutě, kdy brankář Huf vyrazil Zábranského nahození přímo na nohu Gazdy, od kterého se puk vrátil zpět do zlínské branky.

Karlovarští hráči byli výrazně střelecky aktivnější a podařilo se jim i otočit skóre. Zasloužil se o to Vondráček, který procedil puk pod betony hostujícího gólmana.

Hosté však toužili poprvé v sezoně Energii porazit a vytvářeli si šance. Hamrlík ještě trefil ve 47. minutě tyč, o dvě minuty později již pasivitu domácích potrestal Sebera. Zlínský útočník byl následně vyloučen na 2+2 minuty, Západočeši ale jeho hru vysokou hokejkou nepotrestali.

Místo vstřelení vedoucí branky navíc v 57. minutě sami inkasovali. Zlínu vrátil vedení Vopelka. O 51 vteřin později se ve skrumáži před Hufem ale dobře zorientoval Zábranský a střelou z kruhu poslal zápas do prodloužení.

Domácí mohli ještě v závěru základní části rozhodnout v přesilovce, výhodu si přenesli i do nastavené pětiminutovky a nakonec jim pomohla k rozhodující brance. Fořt se totiž ještě nestačil zapojit do hry, když Černoch tečoval Flekovu střelu.

Ohlasy trenérů

Tomáš Mariška (Karlovy Vary): „Odehráli jsme těžké utkání s těžkým soupeřem, ve kterém se nám absolutně nepovedlo prvních a posledních deset minut. V těch naše hra neměla pohyb a parametry, které si představujeme. Zbytečně jsme si nechali soupeře odskočit, poté jsme ho nechali vyrovnat a dokonce i jít do vedení. Po průběhu asi můžeme být rádi za dva body, které jsme získali. Ve druhé třetině, kdy jsme měli velký tlak a hodně dobrých šancí, tak jsme nedokázali odskočit o více než jednu branku. Kdybychom dali čtvrtý, pátý gól, tak myslím, že bychom zápas zvládli. Bohužel se nám to nepodařilo a Zlín byl nepříjemný až do konce.“

Robert Svoboda (Zlín): „Remíza je asi spravedlivá. My jsme měli dobrý vstup do utkání, vedli 2:0. Poté byli domácí aktivnější, i díky přesilovkám získali převahu. Do třetí třetiny jsme šli s tím, že se chceme pokusit o srovnání stavu, to se nám podařilo, dokonce jsme to otočili. Závěr už byl takový, jaký byl a v prodloužení rozhodla tečovaná střela. Myslím, že jsme podali výkon, se kterým můžeme být víceméně spokojeni. Co je špatné, že jsme zase mínus dva hráče z dnešního zápasu. Už je to pro nás hraniční situace, kdy vůbec nevím, co nás čeká.“

SESTŘIH: Karlovy Vary - Zlín 5:4p. Gólový konec přinesl osmou výhru Energie nad Ševci
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 16:27. Černoch, 22:19. Zábranský, 32:36. Vondráček, 57:04. Zábranský, 60:40. Černoch

Hosté: 01:02. Honejsek, 11:30. Fořt, 48:54. Sebera, 56:13. Vopelka

Sestavy

Domácí: F. Novotný (Habal) – Weinhold, Šenkeřík, D. Mikyska, Plutnar, Zábranský, Pulpán (A), Kowalczyk – O. Beránek, T. Mikúš, Flek – Redlich, Vildumetz, Kulich – Koblasa, Černoch, Kohout – Sapoušek, Skuhravý (C), Vondráček (A).

Hosté: Huf (Kořének) – Řezníček, Žižka (C), M. Novotný, Ferenc, Gazda, Nosek (A), Hamrlík – Kubiš (A), Fořt, Vopelka – Sebera, Honejsek, Šlahař – Chludil, P. Sedláček, J. Ondráček – Václavek, Karafiát, Dobiáš.

Rozhodčí

Svoboda, Kika – Zíka, Šimánek

Stadion

KV Arena, Karlovy Vary

Skvělý brněnský úvod zkrotil Bílé Tygry

Domácím se ideálně vydařil vstup do utkání. Již po třinácti sekundách hry otevřel skóre obránce Král. Gólman Kváča sice dokázal jeho střelu ztlumit, od hokejky vracejícího se Grígera se ale puk odrazil za brankovou čáru.

Severočeši ale rychle inkasovaná branka nepoznamenala a byli aktivnější. Dobrým pohybem zatlačili Brno do obranného pásma, ale vyloženou šanci si nevytvořili. Naopak ve 14. minutě jim vypíchl puk Plášek a svoje sólo přes celé hřiště přetavil ve druhý gól Komety. Jak vytěžit z minima šancí maximum, dokázali domácí v 19. minutě, rychlý výpad zakončoval Kusko a zajistil svému týmu tříbrankové vedení.

Ve druhé třetině si Liberec udržoval mírnou převahu, která se promítla především do počtu střel, ale nikoliv šancí. Nejblíže ke gólu měl Lenc, který ve 30. minutě šikovně tečoval Hanouskovo nahození, ale jen do břevna. Na druhé straně zase skvěle zasáhl Kváča proti střele Svozila v přesilové hře a Klepiše po nájezdu.

Bílí Tygři i přes třígólové manko zápas „nezabalili“, i ve třetí třetině hledali skulinku v dobře organizované obraně Brna. Mírné zdramatizování vývoje přinesla osm minut před koncem branka Rosandiče, který se prosadil dorážkou z bezprostřední blízkosti.

Kometa si další vývoj poctivě hlídala a hrozila z rychlých protiútoků, po jednom z nich trefil horní tyč Mueller. V závěru překazil Vitásek zbytečným hrubým zákrokem rodící se power play, následovala potyčka, po ní vyšší tresty. Čtyři vteřiny před koncem potvrdil jasné vítězství Brna Mueller, jenž si tak připsal 28. gól v sezoně.

Ohlasy trenérů

Jan Zachrla (Kometa): „Na vývoji se podepsalo hned první střídání, kdy jsme dali gól. Liberec hrál ale velmi dobře, produkoval líbivý hokej. My jsme ale pokryli střední pásmo, nepouštěli jsme je do střelby z nebezpečných pozic a pokud náhodou byli v tlaku, tak jsme dostali kotouč rychle do středního pásma. Využili jsme brejky, získali komfortní náskok. Další průběh zápasu byl odrazem první třetiny. Liberec měl hodně puk na svých holích, ale my jsme hráli to, co jsme potřebovali.“

Patrik Augusta (Liberec): „Hodnocení je jednoduché, rozhodla první třetina. Hned první gól padl po chybě, která by se neměla stávat, to určilo ráz úvodu utkání. Ale my jsme se z toho pak vymanili, dostali jsme Brno pod tlak, byli jsme aktivní, ale další dvě chyby na útočné modré čáře nás srazily. Hodně jsme v dalším průběhu stříleli, ale neprosadili jsme se. Gól přišel už pozdě. Samozřejmě nás mrzí, že jsme vypadli z první čtyřky, to je meta každého týmu, který se kolem těch pozic pohybuje, ale pořád není konec. Uděláme vše proto, abychom se do první čtyřky vrátili.“

SESTŘIH: Kometa Brno - Liberec 4:1. Tři zásahy v první třetině zlomily Tygry
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 00:13. F. Král, 13:38. Plášek ml., 18:07. Kusko, 59:56. Mueller

Hosté: 52:01. Rosandić

Sestavy

Domácí: Vejmelka (Klimeš) – F. Král, Zámorský, Kučeřík, Holland, Gulaši, Svozil, Bartejs – Zaťovič (C), P. Holík, Mueller (A) – Plášek ml., V. Němec, Klepiš (A) – Valský, Rákos, Vincour – Bondra, Kusko, Schneider.

Hosté: Kváča (J. Pavelka) – Vitásek, Knot, Rosandić, Kolmann, Derner, T. Hanousek – Birner (A), Gríger, Lenc – Rychlovský, Bulíř, D. Špaček – J. Vlach, P. Jelínek (C), R. Pavlík – A. Dlouhý, Šír, Průžek.

Rozhodčí

Obadal, Šír – Lhotský, Svoboda

Stadion

DRFG arena

Hokejisté Mladé Boleslavi se radují z gólu
Hokejisté Mladé Boleslavi se radují z gólu

Z V VP PP P Skóre B
1. Sparta 52 32 3 6 11 194:116 108
2. Třinec 52 31 4 5 12 187:130 106
3. M. Boleslav 52 26 6 7 13 167:126 97
4. Liberec 52 24 8 5 15 152:118 93
5. Plzeň 52 24 6 7 15 170:128 91
6. Mountfield 52 26 4 3 19 144:127 89
7. Pardubice 52 21 7 4 20 141:146 81
8. Vítkovice 52 20 4 6 22 130:142 74
9. Brno 52 19 5 6 22 144:152 73
10. K. Vary 52 17 8 6 21 145:176 73
11. Litvínov 52 17 8 5 22 133:146 72
12. Olomouc 52 14 6 5 27 105:156 59
13. Zlín 52 11 3 4 34 108:178 43
14. Č. Budějovice 52 6 4 7 35 128:207 33

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud