Květoslav Šimek
12. března 2021 • 20:25

Opory Růžička s Vránou prodloužily smlouvy. Kdy se kapitán vrátí?

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Martin Růžička i Petr Vrána prodloužili smlouvy s třineckými Oceláři. V rozhovoru s fanoušky to v rámci klubového Dračího studia řekl sportovní ředitel klubu Jan Peterek. Potvrdil také, že záleží čistě na Vránovi, kdy se znovu připojí k týmu. Ten se aktuálně dává dohromady z rodinné tragédie, po osudové nehodě přišel o manželku.



„Petr prochází těžkým obdobím, všechny nás to zasáhlo,“ komentoval Jan Peterek aktuální situaci ohledně kapitána Vrány. „Věřím, že se dá co nejdříve dohromady, držíme mu palce, ať to zvládne. A těšíme se na něho.“

Není potřebné rozebírat, že Vránova ztráta je pro celou organizaci těžké téma. Oceláři mu dávají tolik času, kolik bude sám potřebovat. Pochopitelně s ním i dál počítají. „Je to těžké téma. Věřím, že přijde klukům pomoct na play off. Držíme mu všichni palce,“ dodal Peterek.

Smlouvu s Oceláři prodloužil i další ze zkušených lídrů Martin Růžička. Extraligový rekordman a druhý muž kanadského bodování. Další případné změny už Peterek rozebírat nechtěl.

„Máme před sebou play off, nechci mluvit o příští sezoně, ale jako na každém z předešlých setkání s fanoušky se chci o nějakou perličku podělit,“ odpovídal Peterek. „Není to sice tentokrát setkání s fanoušky naživo a na zimáku, ale mohu potvrdit, že jsme smlouvy prodloužili s Martinem Růžičkou i Petrem Vránou. To je perlička. Ale další složení kádru bych před play off nechtěl rozebírat.“

V klubovém Dračím studiu, které bude fanoušky Ocelářů provázet celé play off, se kromě Jana Peterka představili také trenér Václav Varaďa a útočníci Martin Růžička a Matěj Stránský. O čem mluvili a co rozebírali, si přečtěte v Nedělním Sportu.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud