Pavel Ryšavý
25. března 2021 • 04:40

Dynamo chystá posilování. Chce našlapat útok i bránu. Kdo má odejít?

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Konec velkých plánů, tak zase příště. V Pardubicích si mohli malovat, jak z boje o přežití vyletí za rok k medailím, tým postavily silný. Ale v play off extraligy je spláchla Mladá Boleslav suverénně 4:0 na zápasy. Není co řešit, Dynamo dostalo lekci. „Všichni jsme doufali, že minimálně semifinále uděláme,“ prohlásil lídr Tomáš Zohorna, největší lednová posila. Klub teď plánuje další změny, našlape se v brance i v útoku. Hledá beka pro přesilovku. V placené části článku iSport Premium se dočtete, která jména už má klub jistá a na kterých se ještě pracuje.



Vlastně i krutá porážka 0:4 na zápasy může působit jako náplast na bolavou pardubickou duši. Tentokrát už nešlo o sestup, klub „jen“ nepostoupil dál. Takže vlastně fajn, ne? Právě že ne. Vedení Dynama chtělo víc než jen ostudné vypráskání ze čtvrtfinále, teď by podle informací deníku Sport mělo řešit směr, kudy se vydat dál.

Tým na novou sezonu je už zčásti hotový. V pravidlech je, že žádná extraligová organizace sice nemůže jednat s hráčem pod kontraktem jinde, ale s jeho zástupcem ano. Tím pádem se v Česku nečeká na 1. květen. Pokud máte ambice, podepisujete hráče už od ledna, postupně se trh vyprazdňuje. Bez smlouvy na příští sezonu v tuto chvíli zůstávají pouze hráči, kteří řeší nabídky z ciziny a extraliga se o ně vždycky porve, nebo ti, kteří nejsou v šuplíku s nápisem „hot“.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud