2. listopadu 2021 • 11:23

Forma v extralize: nepoučitelný Jágr, majitel Legolandu a válec Třinec

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
  • Jaromír Jágr v zápase proti Mountfieldu HK skórovalJaromír Jágr v zápase proti Mountfieldu HK skórovalFOTO: Michal Beránek / Sport

    Další hrací týden má za sebou Tipsport extraliga. Nedaří se Spartě, která prohrála šestkrát v řadě. Umění skórovat v první minutě opět ukázal hradecký Mountfield. Mladá Boleslav gólem v poslední sekundě prodloužení dobyla libereckou arénu. Kladenský vůdce Jaromír Jágr promlouval k fanouškům a pak je tu Třinec: jen vidíte jeho autobus, prohráváte 0:1. V článku iSport.cz si projděte speciální power ranking deníku Sport všech patnácti extraligových týmů s odlehčeným komentářem.

  • 1. Třinec   

    0

    Naskočil na válcovací mód. Jen vidíte jeho autobus, prohráváte 0:1. Když odjíždí, můžete mít dojem, že jste proti němu hráli obstojně. Jenže to je taky jediné, co zůstává, body míří do ocelového města.

    SESTŘIH: Kometa Brno - Třinec 2:3. Oceláři mají sedmou výhru v řadě, v poslední minutě rozhodl Šedivý
    Video se připravuje ...

  • 2. Vítkovice   

    +2

    Jak že to trenér říkal? Říčka nesmí projet za žádnou cenu. Nebyl čas lámat si hlavu jak. Rozkaz zněl přeci jasně! Nejlepšího střelce ligy sejmul Patrik Koch. Prostě vypálil dvě dávky. Kdo krvácí, nedává góly, ne?

    Vítkovice - Pardubice: Koch tvrdě atakoval Říčku a dohrál
    Video se připravuje ...

  • 3. Mountfield HK   

    +2

    Už zase, vyvrcholení v první minutě. Popáté! Jen tedy nutno dodat, že v hokeji nejde o žádnou vadu, naopak. Góly na začátku zápasu jsou místní specialitou, prostě bod „G“ tady hledají rychle.

    Mountfield HK - Zlín: Lev se prosadil ihned v první minutě zápasu, 1:0
    Video se připravuje ...

  • 4. Motor      

     +11

    „Našli jsme cestu k výhře,“ říká kouč Modrý po dobrém zápase. „Nenašli jsme cestu k výhře,“ začíná hodnocení po prohrách. Teď našli. Tak, pánové, prosíme, už to neztrácejte. Chudák kouč pak pořád něco hledá.

    SESTŘIH: Olomouc - České Budějovice 2:5. Motor stoupá tabulkou, poprvé se trefil Novotný
    Video se připravuje ...

  • 5. Liberec   

    +4

    Víte, co znamená, když víc vidíte Ladislava Šmída na Twitteru? Méně ho vidíte na ledě. Jedna z osobností ligy má zůstat nejméně do konce prosince mimo hru. Tak snad nedostane na mobilu zánět do palce.

    SESTŘIH: Kladno - Liberec 2:4. Třetí výhra pro Tygry, rozhodl Rosandič
    Video se připravuje ...

  • 6. Plzeň 

    -3

    Když zahraje Ludwig van Blomstrand svoji osudovou, z plzeňských tribun se pro koncertního mistra valí potlesk. Posledních 6 zápasů, 8 gólů. Kolik dalších pokladů ještě druhá švédská liga schovává?

    Plzeň - Sparta: Blomstrand se proháčkoval pásmem a podruhé skóroval, 4:2
    Video se připravuje ...

  • 7. Mladá Boleslav

    +6

    Porazit Liberec je pro ni jako dostat pod stromeček krabici s legem. Vyhrát v jeho hale? Zjistili jste, že uvnitř jsou opravdu kostky. Ale zvítězit gólem v poslední sekundě? Stal se z vás majitel Legolandu.

    Liberec - Mladá Boleslav: Kousal se v poslední vteřině nastaveného času trefil do černého, 2:3
    Video se připravuje ...

  • 8. Litvínov

    +2

    Po příchodu Matěje Chalupy jdou asi litvínovští patrioti do mdlob. Další náplava! Srdce, byť je černé a žluté, hokej nehraje. Potřebujete ruce. Teď je otázkou, jestli vedení vybírá ty správné ruce.

    SESTŘIH: Litvínov - Kladno 4:3. Důležité body pro Vervu, rozhodl přesný Gerhát
    Video se připravuje ...

  • 9. Pardubice

    -3

    Víte, jak poslední dobou vypadají? Vyjedete z garáže, hodíte tam šestku, a když máte kliku, někam doskáčete. Jenže takhle to věčně nejde, ve Vítkovicích už vozidlo chcíplo. Dobře hraje tým tak 15 minut za zápas. To je málo.

    SESTŘIH: Vítkovice - Pardubice 4:1. Překvapivá výhra domácích, Kalus nasbíral tři body
    Video se připravuje ...

  • 10. Kometa

    +4

    „Protože ty a já jsme jedno jen ze dvou částí.“ Tenhle song by měla spustit kapela Kometa. Její frontman Michal je totiž koumes na nahrávky, Mueller střelec. Dohromady? Nový song, nová kapela: „Ty, já, jsme my.“

    Kometa - Třinec: Pastva pro oči! Kollár brilantně tečoval Ďalogovu střelu, 2:1
    Video se připravuje ...

  • 11. Karlovy Vary

    -4

    Víte, jak voní vzduch v Chance lize? Právě že pořád ještě víte. Nevoní, páchne. Jak se přiblížila zóna s prvoligovým větrem, Vary zabraly. Zase se můžete nadechnout vzduchu plného slávy. Na chvíli.

    SESTŘIH: Karlovy Vary - Olomouc 3:2p. Vteřinu před koncem prodloužení rozhodl Plutnar
    Video se připravuje ...

  • 12. Olomouc  

    -10

    Káňa, Krejčí, Kucsera, Knotek, Klimek, Kunc... Teď odešel do Komety Tomeček (chápete, proč se nehodil) a přichází logicky Kusko. Škoda, že jste nevěřili Kotalovi, dává góly v Bolce. A zkusili jste Krosbyho?

    Karlovy Vary - Olomouc: Chytrou nahrávku Káni zužitkoval Knotek, 1:1
    Video se připravuje ...

  • 13. Kladno

    -5

    Stokrát můžete mladým klukům říkat, ať nečtou ty internety. Ale Jaromír Jágr je nepoučitelný. Noviny louskal naposled v roce 1998, Facebook ale sjíždí často, jak napsal svým fans. Jestli tohle není ten problém.

    SESTŘIH: Litvínov - Kladno 4:3. Důležité body pro Vervu, rozhodl přesný Gerhát
    Video se připravuje ...

  • 14. Sparta

    -2

    Dobré mužstvo neprohraje víc než tři zápasy v řadě. Sparta prohrála šest. Akce s brankářem Žukovem je zatím stejná jako dorazit na Velkou pardubickou s poníkem. Překážky jsou na něj moc vysoko.

    SESTŘIH: Plzeň - Sparta Praha 6:3. Šestá prohra hostů v řadě, Žukov nedochytal
    Video se připravuje ...

  • 15. Zlín

    -4

    Je špatný hokej, příšerný hokej a hokej ve Zlíně. Asi něco není v pořádku, když nejlepší práci před brankářem Kašíkem odváděli v Hradci místní mladí kluci. Měli hrabla a o komerčních přestávkách likvidovali sníh.

    SESTŘIH: Mountfield HK - Zlín 4:1. Poklidná výhra Východočechů, rozhodl Lalancette
    Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud