Pavel Ryšavý
30. listopadu 2021 • 12:14

Případ Camara: žádný trejd, emoční volno. Dynamo řešilo jeho frustraci

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Anthony Camara dál pokračuje v Pardubicích. Před týdnem trenér Richard Král vyřadil Kanaďana ze sestavy, což útočník těžce nesl. Konec v klubu? Ne, dusno se prý vyvětralo. Ve hře byl přitom obchod se Spartou, ale žádný trejd se nekoná. Zatím. V minulé sezoně patřil Kanaďan k nejvýraznějším hráčům ligy, teď se mu zasekl kulomet. Herně vypadá stejně jak v minulé sezoně, kdy tak uhranul. Nestřílí méně, nepálí ze špatných míst. Jenom to má háček. Nedává góly.



Někdy při zápase vypadá jako bratranec samotného vládce pekel. Anthony Camara umí být výrazný, proto si s ním Pardubice plácly i pro sezonu 2021/22. Když zlobu nasměruje správným směrem, body pro vás. Dvě sezony v jednom klubu zvládl naposledy před šesti lety na farmě Bostonu. Od té doby cestuje, někdy narazí se svojí horkou hlavou. Ale góly? Tady je silný, vždycky byl. Hodně se tlačí do střelby, pálí ze správných pozic.

V minulém ročníku nasypal za Dynamo 21 gólů (0,47 na zápas), takže se klub těšil, co přijde dál. Tady je právě hlavní problém, efekt se úplně nedostavuje, teď je na šesti trefách (0,26 na zápas). Produkce mu výrazně klesla, byť hraje hodně, chodí na klíčové momenty plus se pohybuje ve správných prostorech. Jenže? Góly uplavaly. Nepohoda se odráží i do jeho vystupování.

Vše eskalovalo před týdnem, kdy zdánlivá drobnost na tréninku měla být poslední kapkou, proč se z něj stal pro zápas s Libercem jen zdravý náhradník. Zuřil, že měl špatně nabroušené brusle, způsobil scénu.

„Víme, jaký Anthony je. Byl frustrovaný, pak vám stačí k nějakému podráždění drobná záminka,“ řekl sportovní ředitel klubu Dušan Salfický. Z podobných

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud