Michal Koštuřík
28. března 2022 • 04:40

Zábranský: S Muellerem jsme blízko, chceme dva TOP beky. Co Erat?

Autor: Michal Koštuřík, inf
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
SESTŘIH: Toronto - Boston 1:3. Pastrňák gólem uklidnil Bruins, Maple Leafs na pokraji vyřazení
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zase sáhne do kádru a realizačního týmu. Razantně. „Takhle to dál nejde,“ uvědomil si Libor Zábranský (48) po vyřazení v předkole s Libercem. Kometa bude mít nového trenéra Martina Pešouta, pozmění gólmanskou sestavu, angažuje dva top obránce (jedním z nich má být Tomáš Kundrátek z Třince) a hledá rozdílové borce i do ofenzivy. Peníze prý na to jsou.



Hráčských spekulací kolem Brna lítá mnoho. Od reprezentačního zadáka Jakuba Krejčíka, jenž dohrává ročník v běloruském Minsku, po Jakuba Fleka, eso z Karlových Varů. Ten však figuruje i v plánech Sparty. „Každý se z trhu snaží urvat to nejlepší. Na tabuli v kanceláři mám zhruba třicet jmen. Jestli vám vyjdou čtyři, je to super úspěch,“ tvrdí brněnský šéf Libor Zábranský v rozhovoru pro iSport Premium. Pár přesunů už mohl odtajnit.

Je pravda, že do mužstva pořádně říznete?
„Jo, říznu do toho. Přiznám se, že u některých kluků mi došla trpělivost.“

Začněme od brankářů. Smlouva končí Jakubu Sedláčkovi. Čeká se, že odejde. Je to tak?
„S každým gólmanem ještě chci individuálně mluvit. Po konci sezony jsem si vzal na čtyři dny volno a letěl jsem do Finska. Sedlo měl smůlu. Zlomený prst nepomohl jemu, ani nám. Chtěli jsme ho v některých zápasech využít. Všechno je otevřené.“

Těžko zůstanou v kádru Čiliak, Tomek i Sedláček.
„To určitě ne. Ani by to nebylo rozumné. Nějaká jména gólmanů na stole mám. Pokud chceme pomýšlet na úspěch, musíme mít jasno vzadu v bráně a mít výbornou obranu. Čilo a Maťo jsou pod smlouvou, ale všechno budeme řešit.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
1
Finále
Články odjinud


Články odjinud