Pavel Ryšavý
4. října 2022 • 12:45

Hraje Radil, bavte se! Martinec popsal posun, data ukázala „kancelář“

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Klasický pardubický hokej. Slyšeli jste tenhle termín? Pravda, pár let asi ne. Klub dlouho hledal vlastní cestu. Ale když sledujete technické čáry Lukáše Radila a spol., vrátí se historické vzpomínky na Šejbu s Janeckým nebo i slavnou letku Vladimíra Martince. Soupeře přehrajete nápadem, myšlenkou, technikou. „Takový hokej nemůže hrát každý, tihle kluci to ovšem dovedou," chválí Martinec hráče, které i dřív sám vedl.



Pokud zrovna nehrajete proti němu, usaďte se, udělejte si pohodu a vychutnávejte si, co přijde. Začátek sezony chytil pardubického útočníka Lukáše Radila ve formě. Z klubu odcházel v roce 2015 jako technický hráč, ve 32 letech předvádí, kam se v KHL a v NHL posunul. Dovednost zůstala, zpevnil se v soubojích a hru přesunul blíž k brance.

Nadšení podporují i statistiky. Herně je jeho útok dominantní, má šance, střely, góly. S Tomášem Zohornou a Tomášem Hykou (případně Robertem Kousalem) ještě ani jednou neinkasovali, zato 11 gólů vstřelili. „No, nadšený? To já snad nebyl nikdy," se svým klasickým nadhledem brzdí nadšení legendární útočník Vladimír Martinec.

„Ale je to hodně pěkné, když se díváte, jak Lukáš někoho

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud