Ondřej Kuchař
9. února 2023 • 17:30

Přestupy v extralize: pecky chystají Litvínov a Brno. Co Muellerův návrat?

Vstoupit do diskuse
1
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejhektičtější období v hokeji je tu. Finišují rvačky v základní části, blíží se play off. Je pár dnů po uzávěrce soupisek pro cílovou rovinku sezony. Do toho však manažeři ladí kádry už pro nový ročník 2023/24. O zajímavé přestupy v Tipsport extralize nebude nouze. Deník Sport a web iSport.cz vám přináší jejich velký přehled. Největší granát? V Litvínově se zřejmě potkají bratři David a Ondřej Kašovi. Gólmani frnknou Plzni a Vítkovicím. Pecky chystá Kometa. A taky je tu jeden velký sen majitele Libora Zábranského.



Najednou mají rozvařeno několik jídel. Zatímco na jedné plotně bublá a dovařuje se jeden hlavní chod, ten další už sportovní manažeři extraligových klubů po straně připravují. Chystají směs na příští sezonu. Hlavní ingredience už mají nakoupené a připravené. Teď ladí přísady. Nebo by aspoň měli. Kdo se probere až v létě, ten se spálí.

Vydatnou kaši si pro své fanoušky chystají v Litvínově. Aktuální ročník je pro ambiciózní Vervu obřím zklamáním, proto už o to víc hledí k zářijovému startu sezony příští. Podle informací deníku Sport a webu iSport.cz už mají podepsanou smlouvu se současným útočníkem Sparty Davidem Kašem.

Ještě větší bombou je zatím finálně nedojednaný příchod bratra Ondřeje, který

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
1
Finále
Články odjinud


Články odjinud