22. srpna 2011 • 04:56

VIDEO: Neuvěřitelné nájezdy mladíků na kempu NHL

Autor: mt
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

To, že NHL pořádá takzvaný RDO kemp, kde se snaží vyzkoušet návrhy nových pravidel nebo jiných inovací, jsme již informovali. Součástí tohoto kempu je pozvání nejnadějnějších mladíků pro draft příštího roku. Důkazem, že na tento kemp se sjeli opravdu jen ti největší talenti, je bezesporu účast šikulů Andrease Athanasioua a Mathew Campagna.



Jméno prvně jmenovaného Athanasioua si nejspíše nikdo z nás jen tak nezapamatuje, ale jestli bude i v budoucnu předvádět podobné kousky, které můžeme vidět na tomto videu, bude tomu právě naopak.

Talentovaný mladíček předvedl nájezd "alá Kysela" s tím, že si najel zleva. Po prohození puku mezi nohama si ho ještě lehce nadhodil a bekendem ho chladnokrevně poslal nad bezmocného brankáře. Ten alespoň udělal rybičku, aby se neřeklo. Popravdě řečeno sám asi nevěděl, kde mu hlava stojí. Tohle bylo typické "vykoupání" gólmana.

Druhý z dua šikulů Mathew Campagna zvolil nájezd, který by mu v ostrém zápase určitě neprošel. Ale fanoušci zběhlí a zajímající se o NHL tento typ nájezdu určitě již někdy viděli.

Ano během All-stars game tuto fintu zkoušeli takoví borci jako nejlepší střelec minulého ročníku NHL Corey Perry z Anaheimu či Martin St.Louis z Tampy Bay.

Výše zmínění hvězdní útočníci ale tento trik prováděli oběma rukama. Mladíček Campagna sice gól nedal, ale to, že si kotouč nahodil na čepel hokejky jednou rukou a poté s ním neomylně šermoval před zírajícím gólmanem, je obdivuhodné.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud