21. října 2011 • 16:25

Tajil ho, nyní se potkali na ledě. Pálffy poprvé nastoupil proti synovi!

Autor: bk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Olomouc - Sparta 1:4. Kanonáda hostů, rozhodl skvělý Krejčí
SESTŘIH: Hradec Králové - Slavia 1:2. Zemětřesení v sestavě a drama v závěru
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pikantní souboj zažila slovenská nejvyšší hokejová soutěž. Legendární útočník Žigmund Pálffy (39)  nastoupil proti dlouho utajovanému synovi Denisu Hudcovi (18). Oba se poprvé střetli v souboji slovenské reprezentační dvacítky se Skalicí.



Pálffy se k synovi dlouho nehlásil. Do zmíněného utkání se oba měli potkat pouze jednou. Hudcovi bylo tehdy osm let, když ho hvězdný útočník navštívil doma v Trenčanských Stankovcích. Další konfrontace přišla na řadu až na ledě v Púchově, kde k domácím utkáním nastupuje slovenská dvacítka.

Jak jejich souboj vypadal? Pálffy se svému synovi nepředstavil jako příliš dobrý vzor. V polovině zápasu mu praskly nervy a za nesportovní chování vůči rozhodčímu dostal trest na deset minut a následně do konce utkání.

Do té doby ale Pálffy válel. V utkání, ve kterém Skalice zvítězila jednoznačně 5:1, zaznamenal dvě gólové asistence a s 23 body si upevnil vedení v tabulce produktivity slovenské extraligy.

Mladík Hudec svou krev nezapře. Podle hokejových odborníků patří na Slovensku k největším talentům, dres reprezentační dvacítky, která hraje tamní elitní soutěž, obléká už od sedmnácti let. Talent, který zdědil po biologickém otci, se začíná projevovat naplno.

Hudec o svém skutečném tátovi nerad hovoří. "Ano, je to můj otec, ale nechci o tom víc mluvit," prohlásil před časem šikovný útočník. Hudec je "výsledkem" Pálffyho krátkého románku s jistou Zuzanou z Trenčína, se kterou ho ve dvaceti letech zplodil.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud