31. října 2011 • 10:31

VIDEO rváčů z Čechova: Společně jsou velcí jako Chára

Autor:
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zůstaň, jaký jsi... Řepku hráči žerou, bude výborný trenér, předpovídá Páník
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bitkaři, rváči, srabi. Tým idiotů, série rvaček, nedohraná utkání, zákeřná zranění, přísné tresty. Když si do vyhledávače zadáte ruský tým Viťaz Čechov, tak tohle a další podobné záznamy vám vyskočí. Ale parta tvrdých hochů je také parta bavičů. Domácí fanoušky o tom přesvědčili kanadský bijec Jon Mirasty a Michail Anisin, nejmenší hráč KHL.



Týmu z Čechova se poslední utkání vydařila, tři výhry v řadě, to je něco, na co fanoušci jednoho z nejslabších celků ligy rozhodně nejsou zvyklí. Vítězně se navíc vraceli i z utkání s giganty jako je třeba Ufa nebo Kazaň.

A tak si chlapík jménem Jon Mirasty, indián z rezervace Cree, jenž za 10 let v kanadských nižších soutěžích nasbíral přes 2200 trestných minut a je známý tím, že při bitkách se na své soupeře směje, vzal pro pobavení fanoušků na ramena spoluhráče Anisina.

Pěkná fuška po odehraném zápase i pro stokilového chlapa, řeklo by se. Ale Michail Anisin, to je se svými 164 cm a 61 kilogramy nejdrobnější hráč KHL.

Mezi stádem tvrďáků v Čechově se může Anisin rozhodně cítit bezpečně, navíc jak předvedl před třemi lety, i on je schopen ohnat se pěstí. Přesvědčil se o tom Ronald Petrovický, slovenský útočník ošlehaný víc než dvaceti rvačkami z NHL.

Anisin mu při pěstní výměně, byť krytý rozhodčím a v pozici kdy by se rozhodně už bít neměl, uštědřil pořádný direkt.

Drobný útočník Anisin srazil pěstí Slováka Ronalda Petrovického.
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud