Zdeněk Janda
12. listopadu 2012 • 08:00

Jágr o svém poselství: Na facebooku se cítím svobodný

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jeden z hokejových příznivců to vystihl trefně: Na Facebooku byla doba před Jágrem. A po něm... 40letá legenda vtrhla na sociální síť jako uragán, během jediného týdne mu přibylo přes třicet tisíc nových obdivovatelů. Největší ohlasy vyvolalo video, na němž odhaluje taje svého tréninku.



„Facebook beru jako své poselství, že když ke mně lidi mají aspoň nějakou důvěru, můžu jim něco poradit,“ vysvětluje Jaromír Jágr v obsáhlém rozhovoru pro deník Sport, jenž vychází v pondělí.

Minulou neděli se na svém Facebooku zeptal, jestli má proti Kladnu hrát chomutovský útočník Michael Frolík, zapůjčený právě od Rytířů, nebo ne. A strhla se obrovská vlna diskusí, fanoušky komunikace s legendou s číslem 68 uchvátila.

Včera večer měly jeho stránky už téměř 60 tisíc fanoušků. „Z toho mám velkou radost. Je vidět, že lidi se o hokeji rádi baví. Ale nejen o něm. Mým přáním je, aby si tam každý našel nějaký názor a komentář, který mu dokáže pomoct v jakékoliv životní situaci,“ tvrdí spolumajitel Rytířů, jenž se vrací se svým týmem do kolotoče extraligy, dnes se tým představí v Třinci (v 17.00).

Komunikace se svými fanoušky hvězdu pohltila. „I proto, že se cítím svobodný, můžu si psát, co chci. Navíc nehrozí, že by někdo moje názory překroutil, jak se to občas stává třeba v novinách nebo v nějakým časopisu,“ vysvětluje hokejový veterán, jenž dokonale pobláznil hokejovou republiku.

A to především videem, na němž poodhalil svůj trénink. „Jsem opravdu moc rád, že se to lidem tak líbilo. Tolik reakcí jsem ani nečekal,“ přiznává útočník, jenž má před sebou možná poslední zápasy v extralize před návratem do NHL.

 

Kdy ho napadlo, že se zeptá na to, jestli má hrát Frolík?
Proč svoje fanoušky označil za hokejovou rodinu?
Proč chce změnit pohled lidí na hokejisty?
Proč byla jeho slova o nevěře překroucena?

TO VŠE SE DOČTETE V OBSÁHLÉM ROZHOVORU S JÁGREM
V PONDĚLNÍM VYDÁNÍ DENÍKU SPORT

Jaromír Jágr fanouškům na facebooku ukázal, jak probíhá jeho individuální trénink
Jaromír Jágr fanouškům na facebooku ukázal, jak probíhá jeho individuální trénink

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud