22. února 2013 • 19:30

Červený mužík řádil na Rudém náměstí. Málem ho zatkli

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
PRVNÍ DOJEM: Vsetín by si měl pomoct přesilovkami. Naskočí do baráže Jágr?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jel si svoje pecky, málem ho to stálo svobodu. Červení mužíci dorazili za Lvem i do Moskvy, fandili při zápasech s CSKA (oba 2:3v  prodloužení). Jeden z nich se pak vypravil na Rudé náměstí, aby si prohlédl chrám Vasila Blaženého.



Turisti cvakali fotoaparáty, skupinky zvědavých Japonců vytahovaly kamery. Tohle tedy ještě slavné sídlo ruských panovníků nevidělo. Červený nadšenec se proběhl po nejslavnějším place světa, naznačoval Moskvě, jaké má Lev svaly.

Co se líbilo kolemjdoucím, to se příliš nezamlouvalo místní policii, která si na mužíka vyrazila posvítit. Naštěstí unikl a se znovu se setkal se svým parťákem, který mezitím brousil brusle Novotnému a spol.


Teď už jsou oba gentlemani zpět v Praze a nemohou se dočkat nedělního večera, v 17.00 spustí svoji show před fanoušky v holešovické aréně. Lvi půjdou zvrátit vývoj osmifinálové série a tahle dvojka jim k tomu chce co nejvíce pomoci.

Diváky bude rozpleskávat, děti bavit a soupeře na trestné lavici zlobit. Tak uvidíme, jak budou na Rudou Mašinu fungovat červení artisté. Každopádně, je se na co těšit.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud