6. října 2014 • 15:20

Trapas na hokeji! Při hymně se rozbil o koberec, přesto zpíval dál

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Operní zpěvák Mark Donelly před utkáním juniorské ligy BCHL (British Columbia Hockey League) zazpíval kanadskou hymnu, jenže během výkonu se mu při bruslení podařilo zakopnout o slavnostní koberec. Trapas však ustál se vší parádou. Zpívat nepřestal ani na okamžik, dokonce i když se snažil zvedat z ledu.



Mark Donelly je v Kanadě známým operním zpěvákem, který pravidelně zpívá kanadskou hymnu před utkáním Vancouver Canucks. Byl proto pozván, aby svým zpěvem zahájil 3. října sezonu juniorského celku Penticton Vees, který hrál se Salmon Arm Silverbacks.

Donelly se rozhodl, že vyzkouší něco nového a během zpěvu hymny bude bruslit po ledě, což běžně nedělá. A zřejmě už nikdy ani neudělá. V průběhu zpěvu totiž zapomněl na slavnostní červený koberec, o který zakopl a těžce dopadl na led.

Zachoval se ovšem jako skutečný profesionál! Bez jediného zaváhání totiž zpíval celou dobu dál, aniž by se zasekl. A to dokonce i poté, co se s obtížemi zvedal z ledu. Video se okamžitě stalo hitem internetu a připomnělo slečnu, která kdysi během hokejového utkání zapomněla dvakrát slova hymny USA a upadla při návratu ze střídačky.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud