21. června 2015 • 04:30

Jágr zdravil ze zámoří: Český hokej se ubírá správným směrem!

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po přestupu na Floridu hokejově ožil a rozhodl čtvrtfinále domácího mistrovství světa, ani to Jaromíru Jágrovi nestačilo k triumfu ve Zlaté hokejce pro nejlepšího českého hráče uplynulé sezony. Předčil ho Jakub Voráček. „Chtěl bych hlavně poděkovat fanouškům,“ vzkázal přes video ze zámoří.



Jágr na vyhlášení Zlaté hokejky v Karlových Varech nebyl, protože už se pilně připravuje na další sezonu v NHL, ve které má roční smlouvu s Floridou.

Když Jágr video natáčel, o konečném umístění v prestižní anketě nevěděl. „Ale to není podstatné. Důležité je to, že většina nominovaných dokázala držet krok s nejlepšími hokejisty světa, to je důkaz, že český hokej se ubírá správným směrem,“ pravil.

Bob a Bobek zajali Voráčka. Podívejte se, jak dostal první Zlatou hokejku
Video se připravuje ...

Sám se ještě vrátil k domácímu šampionátu, na kterém česká reprezentace před bouřlivou diváckou kulisou skončila čtvrtá bez medaile.

„Chtěl bych tuto příležitost využít k tomu, abych poděkoval fanouškům, kteří nám na mistrovství vytvořili skvělou atmosféru, na to se nedá zapomenout. Byl to jeden z nejkrásnějších zážitků mé kariéry…“ přiznal Jágr.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud