21. července 2016 • 17:09

Poprask! Jágr potěšil děti na Kladně, došlo i na dojemné objímání

Autor: zej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Můžu si vás obejmout? Jaromír Jágr se ujistil, jestli slyšel správně… S úsměvem kývnul, že jo. Takže nesmělý klučina neváhal a hokejového hrdinu objal. Ten to opětoval. I tahle dojemná scénka provázela dnešní návštěvu slavného čísla 68 hokejové školy, kterou na Kladně provozuje jeho klub Rytířů. Jágr se dětem nejen vydržel dlouho podepisovat, ale sklouzl se s nimi i na ledě. „Jsou hodně šikovní,“ pochválil caparty, kteří se projížděli po kladenském ledě.



Když se objevil u mantinelu, děti ho pozdravily boucháním hokejek o led. Přišla chvíle, která se jim z hokejové školy nejvíce vryje do paměti. Přišel je pozdravit hokejový Bůh.

„Úplně jsem šílel, když jsem ho viděl,“ s bezprostředním výrazem přiznal jedenáctiletý Miloš Koťa. „Je to super… Celkově je to na škole výborný. Trenéři nás hodně naučí, jsou na nás hodní. Určitě je to lepší než sedět doma u počítače,“ ocenil hokejový kemp jeden z účastníků.

Jágrův klub už několik let pořádá hokejovou školu, která se zaměřuje na střelbu a zlepšení techniky hole. A od koho jiného se učit, než od jednoho z nejlepších hokejistů všech dob?

Jágr rozdával radost. Došlo i na objetí
Video se připravuje ...

Nejemotivnější chvíle přišla na střídačce, když desetiletý Kája Fňukal nejdříve poprosil o podpis, potom nesměle dodal: „A můžu vás obejmout?“

„Obejmout? Ale jó,“ pousmál se 44letý veterán a klučinu objal. Ten byl potom štěstím bez sebe… Moment, který ilustroval, jak moc pro děti setkání s nejslavnějším českým sportovcem znamená. A nebyl jediný, kdo odcházel nadšený. „Bylo to skvělý!“ řekla i jedna z hokejistek.

Jágr uplatnil také jazykové dovednosti. Když se v češtině zeptal, odkud účastníci hokejové školy Rytířů jsou, ale nepřišla odpověď, ihned vyšvihl dotaz v angličtině nebo ruštině. Také děti měly na Jágra spoustu dotazů. Jestli vyhraje Stanley Cup, jestli ještě bude někdy hrát za Pittsburgh. Nebo i to, v jakém bydlí hotelu...

Na setkání s idolem každopádně hned tak nezapomenou...

Obrovský zážitek na hokejové škole. Děti navštívil Jaromír Jágr
Video se připravuje ...

Máme stejný vlasy, pojď se vyfotit, bavil Jágr děti
Video se připravuje ...

Jaromír Jágr rozdal mnoho podpisů
Jaromír Jágr rozdal mnoho podpisů

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud