23. srpna 2016 • 18:18

Jedno selfie, druhé… Oslavu HOKEJKY v Milovicích ozdobil i Dominátor

Autor: hok
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Projekt HOKEJKA získává na síle. Přesvědčily se o tom hokejové legendy v čele s Dominikem Haškem, které se dostavily do rodinného parku Mirakulum na pondělní narozeninovou party stále rostoucí komunity. „Celá akce se vydařila, byla perfektní,“ liboval si za štáb organizátorů Jan Kratochvíl.



Kdyby měl čas, Dominik Hašek by si zavzpomínal, kdy naposledy rozdal taková kvanta autogramů a kdy tolikrát zapózoval. Jenže ten čas během slunného odpoledne neměl. V Milovicích se o něj „praly“ davy lidí. Jedno selfie, druhé selfie, bezpočet společných fotografií s výborně naladěnou legendou. „Těch podpisů nebylo málo,“ culil se bývalý slavný brankář.

Proběhla hromada soutěží o zajímavé ceny. Obsypané byly stoly u Stiga hokeje, frontu zájemců jste našli u stanoviště pro střelbu na přesnost či měření rychlosti palby.

Členové komunity HOKEJKA, sdružující fanoušky českého národního sportu, kteří členstvím čerpají řadu výhod napříč spektrem různorodých služeb, měli tentokrát pro svoje děti vstup zdarma a nabídky využili.

Na akci fanouškovské komunity Hokejka se všichni dobře bavili
Na akci fanouškovské komunity Hokejka se všichni dobře bavili

Na místě se soutěžilo rovněž o vstupenky na atraktivní utkání reprezentace nebo na extraligové duely. „Přes HOKEJKU jsme přivítali více než pět set lidí. Mirakulum bylo pro naše první narozeniny výborná volba, především děti si odpoledne skvěle užily,“ těšilo Kratochvíla.

Několikahodinový program vyvrcholil autogramiádou přítomných hráčů, shodou okolností olympijských vítězů z Nagana. „Největší zájem byl o Dominika, ale spoustu snímků fanoušci pořídili i s Milanem Hniličkou a Martinem Procházkou. Všem patří velký dík, účast našich slavných osobností celou akci bezpochyby obohatila,“ vyzdvihl Jan Kratochvíl.

Společenství HOKEJKA během jednoho roku stihlo nabrat na osmdesát tisíc členů a den po dni roste. Stejně tak portfolio nabídek pro klienty. „Se stavem databáze jsme spokojeni, víme však zároveň, že se v mnoha ohledech potřebujeme zlepšit, učíme se za pochodu. Chceme našim klientům přinášet více a více výhod, co nejvíce se chceme zaměřit na registrované hokejisty a rodičům hokejistů přinést různorodé benefity,“ pokračuje Kratochvíl s tím, že přes databanku Českého svazu ledního hokeje se HOKEJKA napojí na další organizované hráče. „Máme velké plány,“ uzavírá Jan Kratochvíl.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud