15. července 2020 • 14:02

NHL Cup pod záštitou Dominika Kubalíka ovládl tým Bostonu, druhé San Jose

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Unikátní atmosféra bojů o Stanley Cup! To chtěli pořadatelé dalšího ročníku NHL Cupu přiblížit všem zúčastněným. „Vítěz bere vše stejně jako v NHL a tím se řídíme,“ říká hokejista Tomáš Kubalík, bratr Dominika Kubalíka, který patří mezi pořadatele a také jedním ze stavebních kamenů KVB hokejové školy. Ta uspořádala od 3. do 5. července další z turnajů pro děti.



Sám třicetigólový nováček NHL Dominik Kubalík měl být na kempu také přítomen. „Bohužel brácha musel odletět zpět do Ameriky a tak tu s námi nemohl být,“ říká Tomáš Kubalík.

„Moc nás to mrzí, měl vítězům předávat podepsané dresy, o které se hrálo. Musel se ale vrátit a plnit své povinnosti v zahraničí. I tak jsme si to ale moc užili a děti také. Pořádáme v červenci ještě další turnaje pro děti a máme slíbená skvělá hokejová jména, která kempy navštíví a děti určitě potěší,“ dodává starší z bratské dvojice Kubalíků.

KVB hokejová škola pořádá týdenní, víkendové i denní kempy. V sezoně zajišťuje individuální i skupinové tréninky jak na ledě, tak na suchu. Zaměřuje se na komplexní rozvoj dětí. Do tréninku zapojuje kromě míčových her i sporty jako je box a jóga.

KVB byla založena před šesti lety. Zakladateli jsou Tomáš Kubalík, Dominik Boháč a Martin Výborný. Trio hokejistů chce předávat dětem nabyté zkušenosti nejen z Čech, ale i ze zahraniční. Dětem chce ukázat i jiný pohled na hokej.

Pořadí vítězů: 1. Boston Bruins, 2. San Jose Sharks, 3. Chicago

 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud