4. února 2010 • 12:04

Největší otloukánek: Rána, pak bruslí do tváře

Autor: luk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
Dostál: Moc se mi líbí Kovář. Staňkovi pomohla Slavia, kdo ale jako trojka?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jsou zápasy, kdy se vám nepovede ani jediná přihrávka. Kazíte, na co sáhnete. Jenže pořád je to nic proti tomu, jaký Den blbec zažil v NHL Eric Staal. Během chvilky ho nejdřív soupeř zasáhnul vysokou holí a vzápětí i pořezal bruslí v obličeji.



Hokej je sport, který občas bolí. Útočník Caroliny Eric Staal by o tom po středečním utkání NHL s Calgary mohl dlouho povídat. Aniž by komukoli něco udělal, dvakrát krátce po sobě dostal hrozivě naloženo.

Smolný den carolinského kapitána Erica Staala:

Poprvé celkem nevinně. Když se probíjel přes domácího Coryho Sariche, calgarský obránce ho nerad trefil hokejkou do tváře. Staal se pár vteřin válel na ledě, než se otřesený konečně zvednul.

Jen chvíli poté, když seděl mimo všechno dění na carolinské střídačce, srazil Mark Giordano Staalova spoluhráče Joni Pitkänena. Carolinský bek se po nárazu převalil přes mantinel a při svém kozelci máchnul nekoordinovaně nohou do prostoru.

Eric Staal (v bílém).Foto ČTK

Jaká smůla! Pitkänenova brusle máchla přesně tam, kde se z předchozí rány vzpamatovával nebohý Staal. Hokejistu ostří brusle pořezalo ve tváři. Přestože vstřelil v utkání, které Calgary vyhrálo 4:1, jediný gól svého týmu, na středeční večer nebude vzpomínat v dobrém.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud