3. května 2010 • 13:59

Lístky na NHL v Praze jsou levnější než minule

Autor: luk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Chcete se jít podívat na zahájení příštího ročníku NHL v Praze? Pak je tu dobrá zpráva: lístky na dva zápasy mezi kluby Boston Bruins a Phoenix Coyotes do O2 Areny budou až o polovinu levnější, než vstupné na předchozí české klání mezi New York Rangers a Tampou. Do prodeje jdou v úterý v 01:15 na všech terminálech Sazky, rezervace je možná i na webu sazkaticket.cz.



Jsou to už dva roky, co se v pražské O2 Areně střetly týmy NHL New York Rangers a Tampa. Na hokejové hvězdy bylo plno, akce měla velký ohlas jak v Česku, tak v zámoří. I proto teď Češi dostávají od NHL druhou šanci. 9. a 10 října budou na stejném místě zahajovat sezonu Boston s Phoenixem.

Zbyněk MichálekFoto ČTK/AP

„Pro všechny to bude obrovský zážitek,“ míní obránce Phoenixu Zbyněk Michálek. „Před dvěma roky byli lidé z NHL se zápasem Rangers s Tampou spokojení. Viděli, že lidé v Česku mají hokej rádi.“

Duel jeho týmu proti Bostonu je pro fanoušky lákavý i tím, že vstupenky budou až o 50% levnější než minule. Budou se pohybovat ve výši 990 Kč – 3990 Kč, jen nejdražší VIP balíčky přijdou na 7990 Kč.

Zdeno CháraFoto ČTK

„Posledně stály vstupenky mnohem víc hlavně kvůli tomu, že Rangers jsou extrémně drazí,“ vysvětloval ředitel spolupořádající agentury Česká sportovní Vladimír Šafařík, který si přeje, aby byla pražská aréna dvakrát vyprodána. „Kapacita haly pro tuto událost bude 16 200 diváků.“

Petr Průcha z Coyotes nedává šanci Patricku MarleauoviFoto ČTK/AP

Boston s Phoenixem by měly v Česku strávit až týden, v jednání je exhibiční utkání s některým z domácích hokejových týmů. Na toto téma ale pořadatelé zatím nechtějí být konkrétní, jasněji má být v létě.

„Jestli je to reálné? Viděl bych to tak 60 na 40,“ řekl Šafařík.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud