29. července 2010 • 10:04

Hokejista Kubina má nový bourák za 12 milionů

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
6
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Takové auto nemá na Ostravsku nikdo. Co na Ostravsku, skoro ani na světě! Hokejista Pavel Kubina si pořídil vůz, kterých jezdí po celé planetě pouhých dvacet. Nově mu garáž zdobí černý krasavec Lamborghini Murciélago LP640 Versace edition. Poznáte ho i podle SPZ, spjaté s Kubinovými iniciálami a jeho hokejovým číslem – PK 77.



Až tohle žihadlo potkáte někde na silnici, jen těžko se spletete. Uvnitř bude sedět s největší pravděpodobností hokejista Pavel Kubina. Nanejvýš možná ještě jeho otec Václav, který se v synových bourácích čas od času taky rád sveze.

607522:gallery:true:true

Kubina si na rychlé sporťáky potrpí, miluje svižnou jízdu a ten správně vyladěný zvuk motoru. Lamborghini bylo vždycky jeho snem. Teď, když v NHL podepsal s Tampou dvouletou smlouvu na 7,7 milionu dolarů, mu už ve velkorysé investici nic nebránilo.

Cena za černou střelu s býkem ve znaku? Vskutku královská - 12 milionů korun.

S tímhle jezdil Kubina dřív:

Pavel Kubina s jedním z ferrari, které ho těšilo před koupí Lamborghini. Pavel Kubina s jedním z ferrari, které ho těšilo před koupí Lamborghini.Foto Aleš Krecl

„Dřív jsem měl i dvě ferrari, ale tohle černé lamborghini je absolutní jednička,“ liboval si v rozhovoru pro list Aha 33letý obránce.

Svého nového miláčka má zatím doma v Česku, plánuje si ho ale vzít sebou na Floridu. Jedno je jisté – na tohle fáro budou s úžasem mrkat i jeho milionářští spoluhráči Martin St.Louis s Vincentem Lecavalierem.

Vstoupit do diskuse
6


Články odjinud


Články odjinud