6. srpna 2010 • 07:34

VIDEO: To byla drsná bitka! Než zavolala maminka

Autor: luk
Vstoupit do diskuse
4
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO: Vztek, hněv, zloba. Ostré pohledy, zaťaté pěsti. Dva hokejoví bitkaři pouští hokejky, odhazují rukavice. Začíná se to mlít, jedna tvrdá rána za druhou. Do toho ale zavolá maminka: „Kluci, nechte toho!“ Rváči pokorně klopí zrak a šarvátka končí. Tohle je bitka, kterou jste ještě zaručeně neviděli. A která oba malé hokejisty dovedla až do kabiny klubu NHL Florida Panthers, jehož uchvácení představitelé pozvali prcky na setkání s opravdovými hvězdami.



Málokterý šestiletý kluk se stane na internetu takovým hitem. J. J. Mazzovi a Etniemu Rosenbaumovi se to povedlo díky zřejmě nejkouzelnější hokejové bitce, jaká se kdy na ledě strhla. Dva caparti z jižní Floridy se do sebe pustili pěkně zostra, jejich udatné snažení ovšem ukončilo okřiknutí mámy prvního z nich.

Video s potyčkou vidělo na serveru You Tube přes milion diváků, byli mezi nimi i představitelé klubu NHL Florida Panthers, jimž dvě hokejové naděje hned padly do oka. Při první možné příležitosti je pozvali do své kabiny, kde se malí fanoušci setkali s útočníkem Davidem Boothem.

Jak se při hokeji prali šestiletí caparti:

Hokejová bitka dvou špuntů
Video se připravuje ...

„Dal jsem v tom utkání už dva góly a Etnie mi chtěl zabránit ve třetím,“ popisoval bitku jeden ze dvou malých rváčů J.J. Mazza slavnému hokejistovi. „Shodil mě na led, což mě strašně rozčílilo.“

Booth si s nimi dlouze povídal. Ptal se jich, jestli by v NHL chtěli jednou být spíš skvělým kanonýrem nebo bitkařem. Na závěr setkání s 25letým forvardem dostali oba podepsanou kartičku a dres.

Vstoupit do diskuse
4


Články odjinud


Články odjinud