Jan Podroužek
1. března 2019 • 08:19

Mešanovič měl Slavii opustit už dřív. Teď jí bude chybět

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Bestiální Kacetl. Není člověk, ale robot
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jak se časem mění Slavia, co se týče nároků na hráče a hlavně konkurencí v týmu, přišel čas řešit i budoucnost Murise Mešanoviče. Mužstvu bude bosenský útočník konkrétně teď na jaře vinou smolných okolností chybět, na druhou stranu odchod jinam byl nevyhnutelný.



Zvenčí to vypadalo, jako by si Mešanovič sám uvědomil, že jeho vytíženost půjde dolů. Před sebou měl několik měsíců položenou novou smlouvu, jenže střelec se zdráhal podepsat nejspíš hlavně proto, že pohled do budoucnosti ve Slavii mu čistě z osobního hlediska nepřišel příznivý.

Byť jde o hráče, který měl velký podíl na posledním titulu červenobílých, klubový vývoj ho, samozřejmě i kvůli dlouhému zranění, pomalu vystrkával ze sestavy.

Zrovna Mešanovičova herní přirozenost a pracovitost, která přispěla k radovánkám v létě 2017, by se teď Slavii hodila. V kádru není příliš variant za kapitána Milana Škodu, před nímž leží těžký úkol táhnout „sešívané“ zbývající tři měsíce k jasně zadanému zisku titulu, k pohárovému úspěchu a do toho se Slavia stále pere s kontinentální konkurencí v Evropské lize.

Někdy i budoucnost hráče s takovými zásluhami, jaké má Mešanovič, musíte řešit s důrazem na dobro týmu. Odchod bosenského útočníka se možná mohl udělat dřív a červenobílí pak mohli být aktivnější při shánění náhrady.

Mladá Boleslav - Jablonec: Mešanovič ve stoprocentní šanci pálil vedle!
Video patří k placenému obsahu iSportu
Odemknout video

Bosenský útočník Muris Mešanovič poprvé v boleslavském dresu
Bosenský útočník Muris Mešanovič poprvé v boleslavském dresu

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud