Martin Hašek
24. listopadu 2009 • 01:59

DJ Usain Bolt pořádá party, jakou svět neviděl

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bude to královna všech party. Nebo si snad umíte představit větší odvaz než noc v jamajském stylu, která čeká na hudební hvězdy The Dream nebo syna legendárního Boba Marleyho?



V. I. P. pozvánky letí k Michaelu Jordanovi, Tigeru Woodsovi nebo Michaelu Phelpsovi. A hlavní star bude nejrychlejší muž planety Usain Bolt vulgo DJ Usain.

Stačí si koupit letenku, přidat v přepočtu pouhých patnáct stovek v korunách navíc a můžete mít lístek přesně pod pódium.

Usain Bolt 9.58 Super Party v hotelu Richmond Estate v jamajském městě Saint Ann´s Bay slibuje na příští sobotu dobrodružství, jaké lze zažít jen jednou za život. Na koho se můžou návštěvníci těšit?

Podívejte se na Boltovu pozvánku na megavečírek:

Usain Bolt pořádá party Usain Bolt pořádá partyFoto Int.

„Sebe bych určitě řekl na prvním místě, potom skupinu lidí, kterou se snažíme získat," řekl fenomenální sprinter Usain Bolt, který bouřlivý večírek pořádá pro svou zábavu a také pro charitu, pro jamajský deník The Gleaner.

„Máme na palubě mezinárodní celebrity. Náš tým tvrdě pracuje a doufám, že to bude velká party. Obyčejně, když jdu do klubu, je narvaný. Tentokrát bude víc prostoru pro každého. Všichni se mohou se svými hvězdami potkat osobně."

Sobotní večer 5. prosince je plánován jako oslava dalšího fantastického Boltova atletického roku, v němž získal tři tituly mistra světa a stanovil dva kosmické světové rekordy.

Čas jeho stometrového běhu z finále berlínského šampionátu 9,58 sekundy se dostal do názvu party. Brány se sice otevřou už v sedm, ale živá vystoupení umělci rozpálí přesně v 9.58 večer.

Bombastický večírek ale bude jen vyvrcholením dvoudenního programu. Během pátku 4. prosince Bolt plánuje akademie s megahvězdami světového sportu.

Usain Bolt před startem rozběhuFoto Michal Beránek Sport


Přesná sestava ještě není známa, ale pozvání dostaly legendy jako bývalý basketbalista Michal Jordan, golfista Tiger Woods, plavec Michael Phelps nebo osobnosti amerického fotbalu Emmith Smith a Dion Sanders.

Počítá se taky se všemi členy jamajského týmu z letošního atletického MS i americkými atlety. Mezi nimi by měl být Wallace Spearmon, jeden z největších Boltových rivalů na dvoustovce. Bolt nevynechal ani šéfa mezinárodní atletické federace IAAF Lamine Diacka.

„Měl jsem štěstí, že jsem potkal spoustu skvělých sportovců z celého světa. Některé chci pozvat, aby se mnou strávili víkend, setkali se s mládeží a podělili se s nimi o své znalosti a zkušenosti," řekl Bolt pro své internetové stránky.

Bolt a Richardsová s trofejí za atlety roku.
Bolt a Richardsová s trofejí za atlety roku.

Hudební stránku si vezmou na starost jamajské hvězdy reggae, dancehallu, hip hopu a R&B. Bude mezi nimi performer Elephant Man, jehož tanec Nuh Linga Bolt proslavil na atletických drahách. Sprinter si také vymění dárky s členy rodiny Marleyů.

K hlavním hvězdám večírku pak bude patřit zpěvák Damian Marley, nejmladší syn slavného Boba Marleyho. Vystoupí také americký zpěvák a producent The Dream, který například produkoval Rihannin hit Umbrella a píše také pro Mariah Carey.

Kromě zábavy pro všechny hosty je dalším cílem super party získat peníze na několik charitativních projektů, které Bolt podporuje. Patří mezi ně lékařské centrum v jeho rodné vesničce Sherwood Content, kterému hrozí zrušení kvůli zadluženým pozemkům, na nichž stojí.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud