16. dubna 2021 • 08:20

Ďábel Curry! Podeváté za sebou dal přes 30 bodů. Je neuvěřitelný, smekl trenér

Autor: ČTK, krm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
SESTŘIH: Brighton - Manchester City 0:4. Titul je blíž, zářil Foden
VŠECHNA VIDEA ZDE

Basketbalisté Golden State poprvé v této sezoně NBA vyhráli čtvrté utkání v řadě, kdy zvítězili 119:101 na hřišti Clevelandu. Hlavní hvězdou byl opět Stephen Curry, který tentokrát nastřílel 33 bodů a poprvé v kariéře zaznamenal přes 30 bodů v devíti po sobě jdoucích zápasech. Warriors díky výhře poskočili na devátou příčku Západní konference.



Curry přitom neměl svůj nejlepší den a minul osm úvodních pokusů za tři body. Nakonec se zpoza oblouku trefil čtyřikrát. Tentokráte mu ale hodně pomohli i spoluhráči. zejména ti z lavičky. Damion Lee, Juan Toscano-Anderson a Jordan Poole dali jako náhradníci dohromady 45 bodů a přehráli lavičku soupeře.

„Poslední dobou je Steph neuvěřitelný. I na své poměry. Díky jeho výkonům jsme na to výborně a začínají si věřit i ostatní hráči,“ řekl trenér Warriors Steve Kerr.

Stephen Curry dal podeváté za sebou přes 30 bodů
Stephen Curry dal podeváté za sebou přes 30 bodů

Boston zvítězil na hřišti Los Angeles Lakers 121:113 a pátou výhrou v řadě se dotáhl v tabulce Východní konference na čtvrtou Atlantu, která prohrála 109:120 se třetím Milwaukee.

Lakers nadále scházejí hvězdy LeBron James, Anthony Davis i Andre Drummond a žádný z hráčů nedal přes 20 bodů. Boston táhl se 40 body Jaylen Brown, jenž v zápase minul jen tři střely. Hlavně jeho zásluhou vedl Boston v poslední čtvrtině už o 28 bodů, než náhradníci dovolili domácím v závěru rozdíl skóre snížit na pět bodů. Na poslední dvě minuty se tak musel Brown vrátit do hry a dalšími dvěma koši pečetil vítězství.

Phoenix zvítězil 122:114 nad Sacramentem a po čtvrté výhře v řadě zaostává za lídrem celé soutěže Utahem o jediné vítězství. Suns táhl pivot Deandre Ayton, který minul jedinou střelu a zaznamenal 26 bodů a 11 doskoků.

Výsledky NBA:

Atlanta - Milwaukee 109:120
Cleveland - Golden State 101:119
LA Lakers - Boston 113:121
Phoenix - Sacramento 122:114

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud