15. prosince 2018 • 10:15

Trapas v NBA! Přestoupil jiný Brooks, může to ovlivnit i Satoranského

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vedení basketbalistů Washingtonu Wizards bylo podle zámořských médií připraveno vyměnit Kellyho Oubreho a Austina Riverse, ale velká transakce zahrnující Memphis a Phoenix kuriózně ztroskotala kvůli nedorozumění a záměně dvou hráčů stejného příjmení.



Phoenix, který měl do Washingtonu poslat Trevora Arizu, si myslel, že dostane od Memphisu dvaadvacetiletého Kanaďana Dillona Brookse. Funkcionáři Grizzlies ale plánovali vyměnit o sedm let staršího MarShona Brookse.

Situace ještě více rozjitřila atmosféru v kabině Wizards, kteří prohráli poslední čtyři zápasy. A když po porážce s Brooklynem vyšel Austin Rivers ze sprchy, dozvěděl se, že byl vyměněn. O chvíli později zjistil, že vlastně nebyl.

"Docela mě to zaskočilo. Všichni se diví, co se děje. Chtěl jsem tu něco dokázat, ale klub chce jít evidentně jiným směrem," řekl Rivers.

Podle informací ESPN se Washington snaží situaci vyřešit a přeci jen se dohodnout na výměně s Phoenixem. Pokud by se přestup uskutečnil, zkušený Ariza by zřejmě ze základní sestavy Wizards vyřadil Tomáše Satoranského, z něhož by se po odchodu Riverse stal první náhradník na rozehrávku.

Wizards jsou nespokojeni s defenzivou a Ariza patří mezi dobré obránce, k tomu má i dobrou střelbu z dálky. Ve Washingtonu už v minulosti působil.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud