5. února 2019 • 20:24

Smůla pro Satoranského konkurenta. Zraněný Wall uklouzl, rok si nezahraje

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Basketbalisté Washingtonu se budou muset obejít bez kapitána Johna Walla ještě více než rok. Klíčový rozehrávač, který měl být po lednové operaci paty mimo hru do konce sezony, si podle vedení Wizards při uklouznutí doma natrhl achilovku na levé noze a čeká ho další pauza.



V základní sestavě Washingtonu se po jeho zranění zabydlel Tomáš Satoranský, kterému po sezoně vyprší smlouva. Důvěru trenéra využil a jako první český basketbalista si v NBA připsal i triple double. Tým však stále ztrácí na postup do play off.

Termín nové operace zatím nebyl stanoven. Zástupci Washingtonu ale počítají s tím, že Wall bude schopen naplno se vrátit k basketbalu nejdříve rok po zákroku. Trhlinu v achilovce lékaři odhalili při jiném zákroku, když Wallovi čistili infekci, která se rozvinula v operované patě.

Wall má v poslední době na zranění smůlu. V předchozí sezoně odehrál jen 41 zápasů poté, co musel na operaci s levým kolenem. V roce 2016 přitom absolvoval zákroky na obou kolenou. V aktuálním ročníku stihl jen 32 zápasů, v nichž průměrně sbíral 20,7 bodu a 8,7 asistence. Na konci prosince se ale rozhodl vyřešit problémy s patou chirurgickým zákrokem.

Nejlepší basket kariéry? Čísla nelžou: Satoranský bez Walla září
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud