7. dubna 2023 • 23:25

Barcelona neobhájí triumf v Eurolize, padla v Miláně. Veselý dal devět bodů

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Basketbalisté Barcelony s Janem Veselým a Tomášem Satoranským prohráli v předposledním kole Evropské ligy v Miláně 76:84 a přišli o šanci obhájit prvenství v základní části soutěže. Pivot Veselý nastřílel italskému klubu, který už je bez šance na vyřazovací boje, devět bodů, Satoranský přidal dva.



Barcelona v posledním kole může maximálně vyrovnat bilanci vedoucího Olympiakosu či druhého Realu Madrid, ale vzhledem ke vzájemné bilanci nemůže oba předstihnout. Šanci má už jen proti Realu, s kterým jeden zápas vyhrála a druhý ztratila až po prodloužení.

Neskončí ale hůře než třetí, protože Monako po domácí porážce s Partizanem Bělehrad 84:88 už nemůže katalánský klub předstihnout. Srbský tým, na který se v Monaku přišel do haly podívat tenista Novak Djokovič před startem na Masters v Monte Carlu, si vítězstvím zajistil play off.

Evropská liga basketbalistů - 33. kolo:

Panathinaikos Atény - Alba Berlín 84:88, Milán - FC Barcelona 84:76 (za hosty Veselý 9 bodů, 1 doskok a 1 asistence, Satoranský 2 body, 4 doskoky a 3 asistence), Monako - Partizan Bělehrad 84:88.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud