9. ledna 2009 • 09:11

Spurs pokračují ve vítězném tažení

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Basketbalisté San Antonia pokračují v NBA ve vítězném tažení, které ve čtvrtek odnesl tým Los Angeles Clippers. Spurs v domácím prostředí porazili svého soupeře 106:84 a připsali si devátou výhru z posledních deseti zápasů.



Střelecky se sice nedařilo tradiční opoře Timu Duncanovi, zastoupila ho ale pětice spoluhráčů, která shodně zaznamenala přes deset bodů.

Hosté vedli ještě v poločase o jeden bod, pak ale zkušený tým domácích sérií přesných střel utkání rozhodl. Clippers v hale AT&T Center od jejího otevření v roce 2002 ještě nevyhráli.

V druhém čtvrtečním duelu měli daleko více práce se svým soupeřem basketbalisté Dallasu, kteří proti New Yorku nemohli naplno využít schopností Dirka Nowitzkého.

Ten hrál utkání s vysokou teplotou a zaznamenal jen deset bodů. Jeho roli ústřední postavy týmu tak převzal rozehrávač Jason Kidd, autor 16 bodů.

"Musíte najednou vymazat data z diskety a stát se střelcem. Měl jsem několik pokusů, které tam nespadly, ale spoluhráči mě pořád nabádali, ať střílím dál," komentoval svou roli při výhře 99:94 zkušený Američan.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud