Ondřej Němec
27. července 2016 • 12:00

Marek Vašut zve do boxerské školy. Manažerská extraliga otevřela akademii

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Boxerský dril na vlastní kůži. Právě to nabízí Akademie Manažerské extraligy boxu, která je otevřená téměř pro každého. Minimálně pro ty, kteří se nebojí a chtějí si zkusit cestu skutečného bojovníka. Patronem Manažerské extraligy je navíc představitel nejznámějšího českého filmového bijce, Marek Vašut.



„Není nad vlastní zkušenost,“ tvrdí Marek Vašut , když vzpomíná na několikaměsíční přípravu pro natáčení filmu Pěsti ve tmě, kde ztvárnil slavného filmového boxera Vildu Jakuba. Dodává při tom, že byl tehdy díky tvrdým tréninkům v životní formě.  

Nyní si může tuto zkušenost odžít kdokoliv, komu to kondice alespoň trochu dovoluje. Manažerská extraliga boxu totiž otevřela Akademii, ve které hodlá během 32 tréninků provést všechny účastníky abecedou boxu. 

Trénovat přitom budou pod dohledem Daniela Táborského, jednoho z nejlepších českých bojovníků a pětinásobného mistra republiky.

Postupně získáte povědomí o boxu, zlepšíte fyzické schopnosti, kondici, sílu, dynamiku,“ slibuje Táborský. „Zjistíte, kolik toho zvládnete a nenecháte se zlomit. Zkrátka poznáte svůj charakter.“

VIDEO: Podívejte videopozvánku Marka Vašuta do Akademie MEB
 

Akademie je určena i naprostým nováčkům. Tedy těm, kteří boxerské rukavice doposud nenavlékli.

A co by Marek Vašut řekl těm, kteří zvažují zkusit box na vlastní kůži? „Že to bolí, ale získáte neocenitelnou, archetypální zkušenost a sebepoznání, které vám může dát jen boj muže proti muži.“ 

Bližší informace a možnost přihlášení najdete ZDE »

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud